Verzorgende VIG Ouderenzorg | Somatiek - Arnhem

Arnhem

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 16 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Bij welk bedrijf je gaat werken:
 • Wij bieden ouderenzorg in residenties en zorgvilla’s.
 • Ben jij een verzorgende IG?
 • Ben je bekend met psychogeriatrie en somatiek?

Vaste baan: Verzorgende IG Ouderenzorg | MBO 3 | 2.200 - 3.200 | Verzorgende IG

Wij bieden ouderen op prachtige locaties een veilige, vertrouwde en comfortabele woonomgeving met een hoogwaardig servicepakket naar wens en de beste zorg op maat. Dat doen we in een sfeer die gekenmerkt wordt door respect, warmte en een persoonlijke benadering.
Wij bieden onze bewoners het allerbeste. Dit betekent dat jij iedere dag in een van onze prachtige panden werkt. En dat je terechtkomt in een van onze goed op elkaar ingespeelde teams. Als medewerker krijg je de ruimte om goede zorg en service te verlenen, werk je plezierig met je collega’s samen en geniet je van uitstekende arbeidsvoorwaarden. De beste zorg voor onze bewoners begint bij tevreden medewerkers.

Welke taken horen bij een Verzorgende VIG Ouderenzorg:

Voor de vacature als Verzorgende IG Arnhem MBO 3 ga je het volgende doen:

Hier maken we tijd voor ouderen. We staan klaar voor onze bewoners én en voor jou als collega. We helpen je zodat je optimaal je vak kunt uitoefenen in een inspirerende werkomgeving. Zo kun je rekenen op een collegiale werksfeer waarin je tijd en ruimte hebt om op een fijne, respectvolle manier met mensen te werken. Je observeert, signaleert en verleent zorg op lichamelijk, geestelijk en sociaal vlak. Daarnaast heb je contact met de locatiemanager en de zorgcoördinator. Met elkaar besteden we aandacht en zorg aan een kleine groep mensen in een warme familiaire sfeer, waarbij jij in je kracht staat tijdens de nachtdiensten.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Verzorgende IG, die past in deze rol.

Jouw specificaties:
 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een diploma MBO-verzorgende kwalificatieniveau 3 (VIG);
 • Je hebt ervaring en bent bekend met zowel psychogeriatrische als somatische zorgvragen van ouderen;
 • Je hebt de opleiding tot Bedrijfshulpverlener gevolgd of je bent bereid deze te volgen;
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
 • Beschikt over sterke communicatieve vaardigheden;
 • Je kunt zelfstandig werken, maar je bent ook een teamspeler;
 • Alert en attent, hulpvaardig, flexibel, integer, geduldig en een doorzetter;
 • Je woont in de omgeving van Arnhem, Nijmegen, Ede, Apeldoorn en Doetinchem.
Arbeidsvoorwaarden:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.200 tot Euro 3.200. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

Het is een fulltime functie, maar parttime werken is eventueel mogelijk voor minimaal 16 uur per week.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Ga de uitdaging aan!:

Wij zoeken iemand die niet te ver weg woont. Dat is voor iedereen beter. Dus de afstand tot Arnhem moet niet te ver zijn. Plaatsen als Wezep, Aalten, Putten, Zaltbommel en Groenlo zijn prima. En woon je in Ede, Oosterhout, Beesd of Geldermalsen is dat ook goed. Kom je uit Wolfheze, Nijkerk of Tiel dan moet je ook direct solliciteren. En dat geldt ook voor Vorden, Duiven, Culemborg of Harderwijk de afstand is dan ook prima. Vanaf de woonplaatsen Ermelo, Zevenaar en Doetinchem is onze vestiging ook goed bereikbaar.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever. WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.200 - € 3.200 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Medewerker Ouderenzorg in Arnhem