Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
4 dagen geleden geplaatst • 2x bekeken

Software Ontwikkelaar bij VGZ, in Arnhem Arnhem • VGZ

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

VGZ

VGZ
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 3.649 - € 5.212 p/m
 • 38 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Opleidingsbudget
 • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Hoe ook jij het verschil maakt
Als Senior Software Ontwikkelaar Innovation is het jouw werk om innovatieve ideeën te vertalen in werkende software om zo bij te dragen aan kwalitatief goede en betaalbare zorg. Deze ideeën variëren van de ontwikkeling van een Chatbot tot en met de toepassing van kunstmatige intelligentie, of van het gebruik van taaltechnologie tot en met het meewerken aan een hackathon om met partijen in de zorg aan open standaarden voor informatie-uitwisseling te werken.

Als Senior Software Ontwikkelaar kijk je goed om je heen naar de innovatieve, bruikbare ontwikkelingen en technieken die kunnen leiden tot experimenten die interessant zijn voor VGZ. Je gaat bouwen aan experimentele en productieve software voor VGZ en haar klanten en opereert hierbij in een dynamische omgeving. Door je kennis en ervaring, ben je goed in staat om jezelf deze nieuwe technieken eigen te maken.

Gelukkig doe je bij Coöperatie VGZ niets alleen, maar maak je onderdeel uit van een innovatieve afdeling. Binnen de afdeling is veel ruimte voor jouw passie voor software ontwikkeling en drive om resultaten te behalen. Jij maakt het team beter, het team maakt jou beter, samen verzilveren jullie technologische kansen voor een betere zorg in Nederland!

Samenwerken aan een gezonder Nederland. Wat betekent dat voor jou?

Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen én jouw persoonlijke groei. Samen focussen we op datgene wat je wilt bereiken. Op deze manier krijg jij ruimte om jouw unieke talent in te zetten voor een belangrijk maatschappelijk doel. We luisteren naar elkaar, werken samen en bundelen onze krachten om Nederland gezonder te maken.

Daarnaast bieden wij jou:
 • Een salaris tussen de €3649,- en €5212 p/m o.b.v. 38 uur (Salarisschaal H van de CAO van VGZ);
 • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en verbreding van je inzetbaarheid;
 • Naast de normale opleidingsmogelijkheden een persoonlijk, volledig vrij besteedbaar opleidingsbudget van € 500,- per jaar;
 • Vakantiegeld (8%) en een dertiende maand (8,33%);
 • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen;
 • Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van € 57,- bruto per maand op je VGZ zorgverzekering
 • We werken hybride, wat betekent dat je het merendeel van de week werkt vanuit een – door ons gefaciliteerde – arbo-proof thuiswerkplek;
 • Werk je niet vanuit huis, dan kun je werken vanuit ons kantoor in Arnhem dat in 2020 is uitgeroepen tot gezondste kantoorgebouw van Nederland;
 • Van de gezonde lunch in ons bedrijfsrestaurant tot onze aantrekkelijke sportregeling. Bij VGZ staat de gezondheid van onze medewerkers voorop.


Functie-eisen

Dit is wat jij meebrengt
Waar wij voor staan? Daar kun jij je in vinden. Omdat jij overal aan durft te beginnen en optimistisch bent, lukt het jou om projecten tot een succes te brengen. Daarnaast zie je kansen en ben je nieuwsgierig naar nieuwe oplossingen.

Bovendien staan de volgende zaken op jouw cv:
 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van Informatica;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring;
 • Ervaring met Angular en .Net en Kubernetes;
 • Ervaring met frontend werkzaamheden is een pré;
 • Kennis en ervaring op het gebied van (zorg) innovatie is een pré
We werken tegelijkertijd aan het vergroten van de diversiteit van ons medewerkersbestand én het vergroten van onze inclusieve werkcultuur waarin je betrokken, gewaardeerd en gezien wordt.

Aanbod

Klaar om het verschil te maken
Als Coöperatie VGZ hebben we een belangrijke maatschappelijke opdracht. We zijn ons er sterk van bewust dat we die opdracht alleen kunnen uitvoeren als onze leden en partners vertrouwen in ons hebben. Vertrouwen dat wij elke dag opnieuw moeten verdienen, door integer en zorgvuldig te handelen. Om deze integriteit te kunnen waarborgen, screenen wij iedereen die werkzaamheden gaat verrichten voor VGZ. Ook zijn wij als zorgverzekeraar wettelijk verplicht om de betrouwbaarheid van medewerkers in een integriteitsgevoelige functie te onderbouwen.

Dat wij als organisatie een grote verantwoordelijkheid dragen, voelen wij. Risicobewust handelen is dan ook voor iedere VGZ’er een belangrijk onderdeel van het werk.

Ben jij klaar om bij ons het verschil te maken? Solliciteer dan op de vacature van Senior Software Ontwikkelaar Innovation via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Denise van Beek, Recruiter bij VGZ.

Bedrijfsomschrijving

Coöperatie VGZ. Voorop in gezondheid en zorg. Voor iedereen
Als Coöperatie VGZ werken we samen aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Onze bedrijfswaarden Menselijk, Aandacht, Vindingrijk en Betrouwbaar helpen ons dit waar te maken.

Wij willen een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt. Als coöperatie weerspiegelen we dat. Je voelt het als collega en je merkt het als je met ons samenwerkt. We hebben iets over voor een ander. Bij Coöperatie VGZ mag je zijn wie je bent en verwelkomen we alles wat jij met je meebrengt. Juist die verschillende perspectieven maken ons sterk.

Wij zijn een coöperatie waar je je als mens thuis voelt en waar leden zich bij betrokken voelen. Wij zijn een organisatie waar je trots op bent en waar je graag aan bijdraagt. Samen geven we vorm aan de toekomst. Wij zijn Coöperatie VGZ. Met elkaar. Voor elkaar. 

Wil je meer weten over onze bedrijfswaarden? Neem dan een kijkje op onze website.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in