Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
4 dagen geleden geplaatst

Projectleider E-installaties Arnhem • Kracht Recruitment

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kracht Recruitment

Kracht Recruitment
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 1.617 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Leidinggeven in een multidisciplinaire omgeving voor de engineering, werkvoorbereiding en uitvoering van elektrotechnische projecten. Als projectleider Elektrotechniek stuur je het projectteam aan en ben je technisch, financieel en organisatorisch projectverantwoordelijk. Je bewaakt de kwaliteit, voortgang en het budget. Je zorgt voor afstemming op de klanteisen, coacht je teamleden en creëert een teamsfeer. Verder beheer je de relatie met alle betrokken partijen en behartig je de belangen van de klant en onze opdrachtgever. Het is aan jou om te zorgen dat de medewerkers uitstekend functioneren en groeien in hun rol. Daarin help je hen in de ontwikkeling van hun kennis, vaardigheden en ervaring om de gewenste kwaliteit te leveren. Verder heb je de potentie om uit te groeien naar projectmanager. Je legt verantwoording af aan de manager E.Functie-eisen

Voor deze functie is een afgeronde HBO-opleiding Electrotechniek een vereiste. Bovendien vraagt een dergelijke rol de juiste communicatieve vaardigheden om kennis en informatie intern en extern over te dragen. We zoeken een resultaatgerichte, evenwichtige persoon met ervaring in de utiliteitsbouw en een aanpakkers-mentaliteit. Buiten een scherp oog voor detail en de handhaving van structuur begrijp je hoe je met diverse interne en externe betrokkenen op de werkvloer moet omspringen om tot het beste resultaat te komen.


Arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt u een uitdagende baan in een prettige, flexibele en pragmatische werkomgeving met enthousiaste collega's. Er zijn ruime opleidingsmogelijkheden om vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling verder vorm te geven.

Bedrijfsomschrijving

Heb jij ruime ervaring met diverse E-installaties en stuur je graag een projectteam aan? Dan is deze vacature op je lijf geschreven. 

Onze opdrachtgever is één van de top installatiebedrijven in Nederland en een integrale technische dienstverlener. Hiermee bestrijkt ze de werkterreinen werktuigbouw, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, contamination control en prefabricage. Ze opereert in de markten utiliteit, gezondheidszorg en industrie en werkt vanuit een hecht netwerk van regionale vestigingen.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in