Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
6 dagen geleden geplaatst

Engineer W Arnhem • Kracht Recruitment

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

 • 40 uur
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Laptop
 • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Als Engineer W ga je werktuigbouwkundige gebouw gebonden installaties ontwerpen, van voorlopig tot definitief ontwerp. Je toetst de technische en financiële haalbaarheid en adviseert de klant met betrekking tot de beste oplossingen of alternatieven. Daarbij houd je rekening van de nieuwste technieken en technologieën op gebied van duurzaamheid en installaties. Je krijgt de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Je werkt vanaf bestek of ingewonnen specificaties één of meerdere voorlopig ontwerpen uit;
 • Adviseert klant en collega met betrekking tot te gebruiken technieken, systemen en installaties;
 • Maakt een kostenraming en stelt in samenspraak met de opdrachtgever het definitieve ontwerp vast;
 • Zorgt voor de nodige administratieve verwerking.


Functie-eisen

Voor de vacature Engineer W zoeken wij een specialist op gebied van werktuigbouwkundige gebouw gebonden installaties. Je bent in staat zelfstandig complete klimaatinstallaties te ontwerpen en daarover met klant en collega te communiceren. Daarnaast kan je de nodige berekeningen maken met betrekking tot koel- en warmtelast en ben je in staat om in teamverband te werken. Daarnaast neem je de volgende kennis, vaardigheden en competenties mee:

 • Een afgeronde MBO (niveau 4) richting werktuigbouwkunde, aangevuld met werkervaring of;
 • Een afgeronde HBO opleiding richting werktuigbouwkunde;
 • Enkele jaren ervaring met het ontwerpen van klimaatinstallatie;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Een team player die ook goed zelfstandig kan werken;
 • Ambitie, oplossingsgericht en een goed technisch inzicht.
Arbeidsvoorwaarden

Voor deze uitdaging staat een mooi pakket arbeidsvoorwaarden! Je gaat als Engineer W in de omgeving Arnhem in ieder geval werken aan uitdagende, toonaangevende projecten binnen een professionele organisatie. Ontwikkeling wordt gestimuleerd en in personeel wordt geïnvesteerd, je gaat aan de slag in een organisatie die je voor lange tijd thuis zult noemen en werken met collega's van de bovenste plank waar je nog jaren mee zult samenwerken. Daarnaat mag je rekenen op zoveel vrijheid en verantwoordelijkheid gelijkwaardig aan je functieniveau en goede begeleiding tijdens het inwerken. Verder ontvang je de volgende primaire en secundaire voorwaarden:

 • Een bovengemiddeld salaris;
 • Een telefoon en laptop van de zaak;
 • Goed inwerk traject, een professionele organisatie en diverse mogelijkheden tot ontwikkeling en doorgroei;
 • Een uitstekende pensioenregeling.

Bedrijfsomschrijving

Ben jij expert op het gebied van gebouw gebonden installaties voor de utiliteitsbouw, ben je op de hoogte van de nieuwste technieken en werk je graag aan complexe projecten? Deze vacature Engineer W in de omgeving Arnhem is jouw op het lijf geschreven!

Bij deze professionele aannemer ga je als Engineer W werken aan uitdagende projecten. Onze opdrachtgever specialiseert zich in het leveren van gebouw gebonden installaties voor de utiliteitsbouw. Hun missie is het leveren van kwalitatief hoogwaardige installaties die van toegevoegde waarde zijn voor het bouwwerk, de opdrachtgever en eindgebruiker. Dit betekent het verzorgen van een comfortabel woon- en werkomgeving en het leveren van veilige, duurzame installaties waar men nog jaren van kan genieten. Met dit uitgangspunt worden de meest geavanceerde installaties geleverd voor de meest interessante projecten in de regio zuid-oost Nederland. Kwaliteit, professionaliteit en expertise staan bij deze organisatie hoog in het vaandel. Je collega's zijn experts op hun respectievelijke werkvelden en medewerkers van het hoogste niveau kiezen voor een lang verblijf bij onze opdrachtgever. Weinig wisselingen betekent het opbouwen van sterke samenwerkingsverbanden met collega's en betrokkenen waardoor de organisatie zich constant kan blijven ontwikkelen. De directie is betrokken bij de projecten en investeert veel in ontwikkeling, zowel op technologisch, organisatorisch en op gebied van medewerkers. Eenmaal op niveau krijgen de kwalitatief hoogwaardige professionals van deze opdrachtgever alle vrijheid en verantwoordelijkheid om het werk naar eigen inzicht uit te voeren en mee te denken over alternatieven en oplossingen. Wegens het met pensioen gaan van de voorgaande Engineer W zijn wij voor deze opdrachtgever in de omgeving Arnhem op zoek naar een Engineer W.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in