+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assen.
5 dagen geleden geplaatst | 7x bekeken

Junior Engineer WTB Assen Multiselect

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior

Vacatureomschrijving

Functie omschrijving

Als werktuigbouwkundig ingenieur ben jij medeverantwoordelijk voor het ontwerpen en (laten) realiseren van beweegbare bruggen, sluizen, VRI's en aanverwante werktuigbouwkundige constructies van infrastructurele werken. Dit doe je in nauwe samenwerking met collega-specialisten uit de eigen vakgroep, maar ook uit de vakgroepen wegenbouw en beton- en waterbouw. Samen met dit team lever je de werktuigbouwkundige inbreng voor diverse (grote) projecten. Binnen een project ben jij in staat om verschillende alternatieven af te wegen en de verschillende belangen voor het voetlicht te brengen zodat de optimale keuzes worden gemaakt ten behoeve van de doelen en randvoorwaarden van het project. Je voert zelfstandig (groot) onderhoudsprojecten uit en je bent betrokken als werktuigbouwkundig adviseur binnen nieuwbouwprojecten. Andere taken zijn onder andere:

 • Bijeenbrengen en analyseren van (technische) belangen;
 • Het adviseren over de contractvorm op basis van technische aspecten;
 • Je zorgt ervoor dat de kaders op het gebied van ontwerp, effecten of techniek in het (prestatie)contract worden toegepast en dat ze vertaald worden in de uitvoering;
 • Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en het (laten) uitvoeren van technisch en inhoudelijke onderzoeken, benodigd voor de ontwikkeling, voorbereiding en uitvoering van het project.
 • Je zorgt voor veiligheids- en duurzaamheidsaspecten in de technische kant van het project.
Functie eisen

We zoeken een werktuigbouwkundige die zowel de inhoud goed kan coördineren als de mensen motiveren. In je werk zoek je actief de samenwerking op, niet alleen binnen jouw eigen vakgebied maar ook daarbuiten. Ook weet je een netwerk op te bouwen en in te zetten binnen je werk. Je stuurt op de kwaliteit van de inhoudelijke expertise. Je bent oplossingsgericht; zoekt naar het optimum tussen kosten - kwaliteit en duurzaamheid en bent creatief in het vinden van oplossingen. Je bent innovatief; je stelt je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen of weet dit binnen het project en je team te mobiliseren. Je bewaakt de voortgang en de kwaliteit nauwgezet.

Daarnaast heb je:

 • een afgeronde HBO- of WO opleiding, (op het gebied van werktuigbouwkunde)
 • ervaring met AutoCAD en Autodesk Inventor of vergelijkbare tekenpakketten is een pré
 • ervaring met MathCad, SCIA Engineer of vergelijkbare rekenpakketten is een pré
 • kennis van hydraulische techniek en affiniteit met elektrotechniek/besturingstechniek

Ben je net afgestudeerd op het gebied van werktuigbouwkunde en op zoek naar je eerste baan? Dan kan je ook zeker solliciteren en zorgen we ervoor dat je intern verder opgeleid wordt.Bedrijfsomschrijving

In verband met een aanstaande deelpensionering, willen we graag een (junior) werktuigbouwkundig ingenieur de kneepjes van het vak bijleren, zodat onze collega zijn werk goed kan overdragen en zelf minder kan gaan werken. Daar nemen wij graag de tijd voor, want het is niet niks wat je gaat doen! Je kunt me telefonisch bereiken via het nummer 06-82298718. Je belangstelling kan je ook sturen naar: Karst Sieffers, [email protected] Ik hoor graag van je!
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in