+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assen.

Aankomend meettechnicus Assen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Fudura

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Fudura

Gevraagd

 • 32 - 40 uur
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior
 • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

 • Tijdelijk contract
 • 2.950 - € 4.212 p/m
 • 13e maand, Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Tekenbonus

Vacatureomschrijving

Met behulp van ons opleidingsprogramma leiden wij je op tot volwaardig meettechnicus. En daarmee help jij onze klanten al snel besparen, verbeteren én verduurzamen.

Over jouw rol bij Fudura
Jij bent het aanstormende talent waar wij naar op zoek zijn. Je hebt passie voor het vak en wil jezelf ontwikkelen. Jij zorgt er samen met je teamleden voor dat onze klanten veranderingen in het energielandschap voorblijven. Je wilt de laatste trends en ontwikkelingen tot je nemen en bent altijd op zoek naar slimme innovatieve oplossingen. We leren je alles over al die oplossingen. Met behulp van ons opleidingsprogramma help jij onze klanten al snel besparen, verbeteren en verduurzamen. Samen bepalen we de koers voor de toekomst.

Over de rol van een Aankomend meettechnicus bij Fudura
Vind jij het leuk om op pad te zijn en bij klanten langs te gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij leiden je op tot een volwaardig meettechnicus voor de regio Noord (Groningen, Friesland, Overijssel, Drenthe en Flevoland). Je bezoekt onze zakelijke klanten en plaatst, verwisselt en controleert de grootverbruik-elektrameters. Ook voorkom je de meest uiteenlopende storingen aan de meters, of je lost ze op. Vanaf dag 1 ontvang je een goed salaris en een volledig ingerichte auto of bus. Je loopt mee met collega’s om het vak in de praktijk te leren. Geen rijbewijs? Dan haal je dat op onze kosten! Wij openen graag onze deuren voor nieuw talent om op volle kracht mee te bouwen aan de toekomst van Fudura.

Hoe ziet de functie er concreet uit?
Als Meettechnicus kom je te werken in het team Meetdiensten. Je hebt veel contact met klanten, maar ook met de planners en andere collega’s. Je plaatst, vervangt en verwijderd meetinrichtingen, je lost storingen op die je collega’s van Datamanagement hebben gesignaleerd en gaat langs verschillende klanten voor periodiek onderhoud. Kortom, jij bent als professional het gezicht van Fudura in de uitvoering en signaleert hierbij ook kansen. In deze functie onderneem je gemakkelijk initiatief om zaken in gang te zetten.

Deze functie past perfect wanneer je beschikt over
Je bent enthousiast en gemotiveerd om de werkzaamheden van meettechnicus onder de knie te krijgen. Jij hebt veiligheid hoog in het vaandel staan, want dat vinden we het belangrijkste. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ben je klantvriendelijk en resultaatgericht. Ook denk je in oplossingen, wat soms ook wat vraagt van je creativiteit, en blijf je rustig in stressvolle situaties.

Verder:
 • heb je een afgeronde mbo 3 opleiding in Elektrotechniek;
 • ervaring heb je nog niet nodig, je moet de techniek vooral heel leuk vinden!
Tot slot: Uit veiligheidsoverwegingen kunnen wij alleen Nederlandssprekende kandidaten aannemen.
Due to our safety standards we can only hire Dutch speaking candidates.

En dit geven wij jou:
 • Een salaris tussen minimaal € 2.950,- en maximaal € 4.212,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. Dit bestaat uit een basissalaris in schaal 10 tussen € 2.521,- en € 3.601,-, aangevuld met een Persoonlijk Budget en een 13e maand.
 • Nadat je het opleidingsplan hebt afgerond, krijg je een promotie naar schaal 11.
 • 24,5 vakantiedagen en 8% vakantiegeld, met de mogelijkheid om met persoonlijk budget verlof bij te kopen. Dit gaat in totaal over maximaal 35,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 3,7%.
 • Een welkomstbonus van € 1000,- netto na het succesvol doorlopen van je proeftijd.
 • Een ambulante vergoeding van € 80,- per maand (zo’n € 70,- netto).
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling bij ABP waarvan wij circa 70% van de premie betalen. Ook kun je deelnemen aan collectieve verzekeringen.
 • Een volledig uitgeruste Fudura-bus voor woon-werkverkeer.
 • Een laptop en telefoon.
 • Een jaarlijks vitaliteitsbudget van € 500,- dat je naar eigen wens mag besteden, denk aan een sportabonnement.
 • Een referral bonus van € 2000,- netto als je een kennis hebt voorgedragen die succesvol de proeftijd doorkomt.
 • Volop kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling, zoals opleidingen, cursussen en workshops.
Liever eerst iemand spreken?
Neem dan contact op met Janny van Logten, onze recruiter. Zo krijg je antwoord op al je vragen.

Wij zijn Fudura
Hier staan en gaan we voor
De energiewereld verandert snel. Meebewegen is essentieel. Daarom helpen wij zakelijk Nederland de verandering voor te zijn. We zijn de strategische én uitvoerende partner. Met een slimme energie-infrastructuur, besparingen en toekomstbestendige innovaties. Zodat organisaties en bedrijven die we vooruit helpen, klaar zijn voor morgen.

Niet afwachten, maar vooruit kijken. Samen bepalen we jouw koers voor de toekomst.

In het team Meetdiensten Noord werk je vrijwel altijd zelfstandig. Uiteraard vorm je een hecht team met je collega’s. Je hebt vaak meerdere keren per dag contact met je collega’s van de planning. Als je een technische vraag hebt, kan je altijd sparren met (senior) meettechnici - allround of gespecialiseerd - of je teamleider. Jij plaatst of vervangt (bio)gas-, warmte- en elektriciteitsmeters en je lost storingen op die Data Management heeft ontdekt. En je gaat langs bij klanten voor periodiek onderhoud. Je komt dus dagelijks bij meerdere klanten over de vloer die je helpt te besparen, verbeteren en verduurzamen. Je bent een techneut pur sang en kunt varen op kennis en ervaring. Maar ook jong talent is bij ons van harte welkom! Wij leiden je in dat geval zelf op.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in