Vacature Medewerker zagerij - Assen

Assen

Sebo Personeelsdiensten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Locatie: Assen

Voor in de omgeving Assen zijn wij voor een opdrachtgever op zoek naar een medewerker zagerij. Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit dagelijkse zaagwerkzaamheden. Aan de hand van een order en/of tekening wordt het gewenste materiaal door jouw nauwkeurig op maat gezaagd. Verder zorg je ervoor dat het materiaal wordt geladen en gelost en daarom is het belangrijk dat je servicegericht bent.

Wat vragen wij van jou?
• Je bent enthousiast, proactief en representatief;
• Je hebt een echte aanpakkersmentaliteit;
• Je kunt zelfstandig werken en ziet het werk liggen;
• Je bent in het bezit van een geldig B-rijbewijs;
• Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat en een VCA-certificaat of bent bereid deze te behalen via Sebo Personeelsdiensten.

Wat bieden wij jou?
Een fulltime functie van 40 uur per week. Je ontvangt een marktconform salaris met als richtlijn de cao die de opdrachtgever hanteert.
Bij goed functioneren is er de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Extra informatie
Aan de slag bij Sebo Personeelsdiensten

Wij belonen iedereen uitstekend, volgens de geldende regels die er zijn. Elk jaar heb je recht op 25 vrije dagen. Je ontvangt kilometervergoeding en wanneer je recht hebt op reisuren, ontvang je die uiteraard ook! De overige vergoedingen en vrije dagen worden bepaald door de cao van de inlener waar je tewerkgesteld wordt.

Naast de wekelijkse vrijdagmiddagborrel organiseren wij 1 keer per jaar een groot Sebo jaarfeest. Tijdens de kerst ontvang je ook nog eens een prachtig kerstpakket!

Sebo Personeelsdiensten is aangesloten bij brancheorganisatie NBBU en draagt de certificaten van VCU en NEN4400. Zo weet jij zeker dat je te maken hebt met een goed georganiseerd bedrijf!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Sebo staat voor no-nonsense, persoonlijk, slagvaardig en altijd bereikbaar. Door onze kennis en ervaring, weten wij haarfijn de juiste kandidaten te selecteren voor uw werk. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met een gezonde drive en oprechte interesse hun werkzaamheden uitvoeren.

Sebo Personeelsdiensten hecht veel waarde aan professionaliteit en betrokkenheid. Het lidmaatschap van de NBBU en certificeringen als NEN4400-1 en VCU tonen dit aan. Wij stimuleren al onze medewerkers om het VCA diploma te behalen en daarnaast leiden wij onze medewerkers telkens breder op, om zo altijd een toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze opdrachtgevers. In deze samenstelling zijn wij een betrouwbare partner voor uitzendkrachten en opdrachtgevers.

Bent u op zoek naar werk of zoekt u een gedreven medewerker in uw bedrijf? Neem dan contact op.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
Vacatures Assen
Vergelijkbare Vacatures in Assen