Vacature Persoonlijk Adviseur SNS Bank Assen/Hoogeveen

Assen

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Persoonlijk Adviseur SNS Assen/Hoogeveen
‘Bij elke verandering in je leven zijn we er voor je.' Dankzij jou kunnen we deze belofte aan onze klanten waarmaken. Als persoonlijk adviseur bouw je een band op met de SNS-klanten in regio Assen/Hoogeveen. Op de momenten die er echt toe doen, sta jij er.

Geldzaken betekenen voor iedereen, in elke levensfase weer iets anders. Gelukkig voor onze klanten ben jij altijd de buurt. Soms letterlijk in de winkel of bij een klantbijeenkomst die je organiseert. Dan weer via de app Eén-tweetje of telefonisch. Steeds weer heb je bruikbare adviezen paraat, bijvoorbeeld over sparen en verzekeren. Je leert jouw klanten kennen en staat ze proactief bij in goede én slechte tijden. Zo speel je een grote rol in onze missie om bankieren weer verrassend normaal te maken.

Afwisselend? Reken maar. En het leuke is dat je deze baan zelf nóg afwisselender kunt maken. Je krijgt namelijk veel ruimte om initiatieven te ontplooien. Misschien wil je in jouw regio wel een workshop organiseren over geld, wonen en levensgebeurtenissen. Of vind je het leuk om klanten te helpen die bezig zijn een bedrijf op te starten? Er is van alles mogelijk en we heten jouw ideeën van harte welkom.

Hier kom je te werken
De SNS winkels in Assen en Hoogeveen zijn onderdeel van Wigchers Financiële Diensten BV, waarvan Jan Wigchers (Franchisenemer) de eigenaar is. Je gaat dus werken voor een Franchisenemer, iets wat voor extra dynamiek zorgt.
Het team telt momenteel 9 collega's.
Met de financieel adviseurs vorm je een hechte eenheid. Door een soepele samenwerking bieden jullie klanten begeleiding bij grote en kleine levensgebeurtenissen. In het team krijg je ruimte om je te ontwikkelen.

Jouw kwaliteiten
Jij straalt één en al enthousiasme uit. Ook durf je dingen naar je toe te trekken en daarvoor verantwoordelijkheid te nemen. Voor onze klanten ben je een prettige en betrokken adviseur, die ingewikkelde onderwerpen op een toegankelijke manier kan uitleggen.

Verder heb je:
  • Hbo- of mbo 4-niveau.
  • Ervaring met direct klantcontact.
  • De diploma's Wft Basis en Schade Particulier. Je bent bereid om WFT Hypothecaire te behalen.
  • Een flexibele instelling: je vindt het prima om op een zaterdag te werken.
  • Een netwerk in de omgeving van Assen of Hoogeveen is geen must, maar hiermee heb je zeker een streepje voor.
Solliciteren?
Stuur je motivatie en cv naar [email protected] . Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.
Meer weten over de functie? Stel je vragen over de functie of sollicitatieprocedure aan Jan Wigchers, Franchisenemer, via [email protected] of bel 06-22434970.

 

lees meer

Gestelde eisen
  • Hbo- of mbo 4-niveau.
  • Ervaring met direct klantcontact.
  • De diploma's Wft Basis en Schade Particulier. Je bent bereid om WFT Hypothecaire te behalen.
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Duits, Engels
Salarisinformatie Salaris is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring binnen de bancaire sector
Aantal uur per week 28 - 36 uur
Betreft 2 vacatures; 1 x 28-32 uur en 1 x 36 uur
Bedrijfsomschrijving SNS bestaat sinds 2017 tweehonderd jaar en is onderdeel van de Volksbank. We behoren tot de vier grootste banken van Nederland. Stap voor stap zijn onze traditionele bankkantoren veranderd in moderne winkels. Hier wordt de klant persoonlijk geadviseerd. Bij ons regel je je bankzaken heel eenvoudig via internet. We vinden dat bankieren echt anders kan: beter, toegankelijker, normaler. We richten ons op de dagelijkse, gewone geldzaken van onze klanten. Daarvoor bieden we begrijpelijke producten met een duidelijk voordeel. En we kijken steeds kritisch naar wat er beter kan. En pakken dat dan ook aan. We zijn groot genoeg om iets te veranderen in de sector en klein genoeg om daadkrachtig en heel menselijk te blijven.
We werken echt anders dan andere banken. We willen bankieren weer verrassend normaal maken en dat vraagt om een andere mentaliteit. Het gaat om lef tonen en actief ideeën delen. We durven elkaar aan te spreken en hebben een sterke focus op ondernemerschap. We handelen proactief en nemen beslissingen in het belang van de klant.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Adviseur Particulieren in Assen