ANIOS ouderengeneeskunde - Kop van Drenthe - Assen

Assen

BKV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Direct aan het werk voor zes maanden óf één jaar. Zo doe je relevante ervaring op die bruikbaar kan zijn voor bijvoorbeeld de huisartsenopleiding.


Jouw nieuwe baan

Voor een zorginstelling in Drenthe is BKV op zoek naar een ANIOS. Voor deze basisarts ouderengeneeskunde vacature. Hier werk je onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde. Dat voor 32 of 36 uur per week in een organisatie die zich kenmerkt door een informele werksfeer en korte lijnen. Jij helpt mee de ontwikkeling van de tijdelijke zorg vorm te geven. Wat leuk is: voor jouw eigen inbreng en creativiteit is ruimte. Naast de werkzaamheden op de verpleegafdelingen kun je ook ingezet worden in een zorghotel. Hier wordt aan cliënten een tijdelijk verblijf in een gemeubileerd zorg appartement aangeboden.

Uiteraard werk je niet alleen. Dit zorghotel kent een multidisciplinaire samenwerking. Naast de specialist ouderengeneeskunde werk je nauw samen met een wondverpleegkundige en een verpleegkundig specialist.

Jij werkt onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde. Als basisarts lever jij een bijdrage aan het welzijn van cliënten. Dat doe je door: 

  • medische zorg en begeleiding te verlenen aan cliënten binnen de chronische somatische- en psychogeriatrische zorg;
  • via de uitvoering van de integrale zorg een bijdrage te leveren, samen met andere zorgprofessionals, aan verdere professionalisering van het zorg- en behandelbeleid;
  • een bijdrage te leveren aan vraagstukken op het gebied van kwaliteit en veiligheid;
  • deel te nemen aan diverse overlegvormen;
  • interne en externe contacten te onderhouden.
Wat breng je mee?

Jij…

  • hebt een BIG-registratie als basisarts;
  • hebt affiniteit met de chronische somatische- psychogeriatrische zorg
  • hebt kennis van de actuele wetgeving en ontwikkelingen in de ouderenzorg;
  • bent bereidheid om te werken op meerdere zorglocaties en thuissituaties;
  • bent in het bezit van een geldig rijbewijs en eigen vervoer.
Arbeidsvoorwaarden

Deze zorginstelling biedt een tijdelijk contract voor de duur van zes maanden of twaalf maanden voor 32 tot 36 uur per week. Het exacte aantal uren en de contractduur stem je samen goed af. Bij wederzijdse tevredenheid kan een vast dienstverband aangeboden worden. Ook biedt deze werkgever jou de mogelijkheid om opleidingen / trainingen te volgen. 


Verdere informatie

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures. 

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op Consultant Healthcare Petra Witteveen via + 31 888 – 22 55 88. Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: + 31 6 – 41 03 53 31 of per mail via [email protected] 

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!