Zelfstandige timmerman nieuwbouw - Assen

Assen

BVB bouwsupport
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Functie-informatie

In de afgelopen jaren zijn wij flink gegroeid en weten aannemers ons goed te vinden. Met een mooie en leuke groep van zo’n 150 timmerlieden in het noorden van het land bouwen wij dagelijks mee aan vele nieuwbouw woningen/appartementen, grootschalige maar ook kleinere renovaties en zie je onze jongens in bij mensen thuis bezig zijn met aanbouwen. Ook kom je ons tegen bij woningstichtingen en in het restauratiewerk van bijv. kerken en monumentale panden. Als timmerman ben jij hierin een belangrijke schakel. 

Voor een grotere aannemer uit Assen ben ik daarom ook op zoek naar die belangrijke schakel. Naar jou dus. Als timmerman ga je aan de slag in en om Assen in de nieuwbouw van woningen. Aan de hand van tekeningen die je kunt lezen ga je zelfstandig te werk. Dit kan bestaan uit stelwerk tot aan het aftimmeren. Kortgezegd, je wordt allround ingezet.


Functie-eisen
  • Ervaring met timmerwerkzaamheden in woningbouw, utiliteitsbouw of renovatie
  • Diploma Basisveiligheid VCA (is deze verlopen? Krijg je deze van ons)
  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Woonachtig in de regio van Assen
Aanbod

Je gaat aan de slag bij een stabiele werkgever, zowel wij als de aannemer uit Assen zijn dat. Het gaat om 40 uur, maar uiteraard is 32 uur per ook bespreekbaar. Daarnaast hanteren wij de beloningsregeling conform de Bouw CAO, zoals het hoort. Dit houdt in dat wij je vanaf dag 1 aanmelden bij het bouwpensioenfonds, je recht hebt op 25 vakantiedagen en 20 ADV dagen. Wat logisch is dat je een goed uurloon krijgt, passend bij de  werkzaamheden en je ervaringen in de bouw.

Bij BVB bouwsupport draait het om kwaliteit. Wij zijn een stabiele organisatie die jouw plezier hoog in het vaandel hebben. Zo staan wij garant voor een correcte en stipte uitbetaling van loon en toeslagen, voorzien wij jou van werkkleding, goed en professioneel elektrisch gereedschap en alle benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen om je werk goed en vooral veilig te kunnen uitvoeren.


Solliciteren bij

Als je meer wilt weten over ons of over bovenstaande aannemer, bel, app, of mail me: 06-82 93 76 77 / [email protected]. Graag hoor ik van je!

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving BVB bouwsupport is een specialistische, vakbekwame en bovenal betrouwbare arbeidsbemiddelaar. Korte lijnen en persoonlijke aandacht, dat is voor ons de standaard. We beschikken over 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling in de bouw. Hierdoor hebben we volop kennis van de bouwsector en zijn we in staat om zowel voor opdrachtgever als werknemer een goede gesprekspartner te zijn.

lees meer

Contactpersoon Mark Brandsema
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Timmerman in Assen