Allround timmerman - Assen

Assen

BVB bouwsupport
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Functie-informatie

Ben jij goed in het organiseren van je werkzaamheden, ben je oplossingsgericht en werk je al minimaal drie jaar als timmerman? Voor een aannemer uit de regio van Assen ben ik op zoek naar een aantal timmerlieden. Als zelfstandig werkend timmerman ga jij aan de slag bij deze aannemer in de regio van Assen. Je kunt tekeningen aflezen en aan de hand van deze tekeningen organiseer jij je eigen werkzaamheden. Je werk bestaat uit: stelwerk (zowel kozijnen als profielen), fundatiewerk, houtskeletbouw en aftimmerwerk. Kort gezegd kun je worden ingezet vanaf de ruwbouw tot aan de afbouw.


Functie-eisen
  • Ervaring als timmerman
  • Minimaal vijf jaar ervaring als timmerman
  • Diploma VCA Basis
  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Regio Assen 
Aanbod

Bij BVB bouwsupport draait het om kwaliteit. Zo staan wij garant voor een correcte en stipte uitbetaling van loon en toeslagen. Ontzorgen is hierbij het sleutelwoord. Goed uitgerust de bouw op, goede kleding, professioneel elektrisch gereedschap en goede voorwaarden. Dat is bij ons de standaard. Korte lijnen, persoonlijke aandacht. We gaan voor de lange termijn. Met uiteindelijk als doel een vaste baan bij één van onze opdrachtgevers

Daarnaast bieden we jou als timmerman:

  • Een goed uurloon 
  • Beloningsregeling conform de Bouw CAO
  • We melden je direct aan bij het bouwpensioenfonds
  • Je hebt recht op 25 vakantiedagen en 20 ADV dagen (bij een 40-urig dienstverband)
Solliciteren bij

Wil je meer weten over deze vacature van timmerman in Assen? Bel me even, dan kan ik je wat meer vertellen en drinken we een bakje koffie. Je bereikt me het snelste op mijn mobiele nummer: 06 58 76 34 54  Mijn mailadres is [email protected] Graag hoor ik van je!

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving BVB bouwsupport is een specialistische, vakbekwame en bovenal betrouwbare arbeidsbemiddelaar. Korte lijnen en persoonlijke aandacht, dat is voor ons de standaard. We beschikken over 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling in de bouw. Hierdoor hebben we volop kennis van de bouwsector en zijn we in staat om zowel voor opdrachtgever als werknemer een goede gesprekspartner te zijn.

lees meer

Contactpersoon Wijnand de Vries
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Timmerman in Assen