Vacature ANIOS geneesmiddelenonderzoek medische keuringen - Assen

Assen

BKV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Je draagt als ANIOS / basisarts bij aan de kwaliteit van geneesmiddelenonderzoek. Wil jij graag doorgroeien als Research Physician? Bij deze organisatie kan dat!


Jouw nieuwe baan

Als basisarts / ANIOS werk je samen met het verpleegkundig en administratief team om medische keuringen van de deelnemers uit te voeren. Deelnemers worden gekeurd op geschiktheid voor verschillende klinische onderzoeken. 

Een greep uit jouw takenpakket:

  • lichamelijke en medische keuringen uitvoeren;
  • beoordelen van resultaten van onderzoeksgebonden (medische) handelingen, zoals ECG’s en labuitslagen;
  • administratief registreren van gegevens op een zorgvuldige manier;
  • verpleegkundig en administratief personeel aansturen en adviseren.

Jij krijgt een uitgebreid trainingsprogramma en daarnaast zijn er regelmatig na- en bijscholingen. Zo ben jij altijd up-to-date! Bij goed functioneren en wederzijdse interesse bestaat de mogelijkheid om de functie van Research Physician te vervullen. Een mooie kans toch?


Jouw nieuwe werkplek

Je werkt in een dynamische organisatie met een internationale cultuur. Jouw collega’s zijn gericht op professionele groei, een gekoesterde pijler binnen dit bedrijf! 

In opdracht van farmaceutische bedrijven doet deze kliniek wereldwijd, wetenschappelijk onderzoek naar de werking van geneesmiddelen bij mensen. Er wordt enerzijds klinisch- en anderzijds bioanalytisch onderzoek verricht.

Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Hoe? Door samen met jou te zorgen voor goede zorg in heel Nederland. Ga jij die uitdaging met ons aan?


Wat breng je mee?

Jij...

  • hebt een BIG-registratie als basisarts / ANIOS en kunt een VOG overleggen;
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
  • werkt nauwkeurig en hebt een grote mate van betrokkenheid en inlevingsvermogen;
  • bent minimaal één jaar beschikbaar;

Hiernaast heb jij ervaring met het verrichten van medische en / of lichamelijke keuringen, dit is een pre.


Arbeidsvoorwaarden

Je werkt 24 tot 40 uur per week. Je start met een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband en ontvangt een marktconform salaris. Deze instelling heeft zijn eigen cao, met daarin uitstekende voorwaarden voor de medewerkers. Ook worden jaarlijks veel activiteiten georganiseerd gericht op teambuilding of ter ondersteuning van goede doelen.


Verdere informatie

Wens je meer inhoudelijke informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Consultant Healthcare Jennick Schuermans via + 31 888 – 22 55 88 of WhatsApp + 31 6 – 34 92 05 45 of per mail via [email protected]   

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ANIOS in Assen