Kozijnmonteur - Assen

Assen

Arbeidsmakelaars BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Je bent klantvriendelijk en service gericht. Mooi! Dan zoeken wij jou! Lees snel verder en wordt onze nieuwe collega monteur!

Functieomschrijving 
Als kozijn monteur ga je bij klanten aan huis of op de werf aan de slag. Je plaatst kozijnen en deuren in nieuwbouw en renovatie. Daarnaast kan het nodig zijn dat je collega’s ondersteunt bij het plaatsen van bijvoorbeeld rolluiken, zonwering, screens etc. en de afwerking aan de buiten- en binnenkant. Je werkt in veel samen met andere collega’s.

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Graag komen wij met je in contact om te bespreken welke mogelijkheden wij voor je hebben. 

Wat bieden wij 
- Vakbekwame collega’s die een leuk team vormen;
- Een salaris € 2500 euro;
- Een leuke baan in jouw regio (Assen).

Wie ben jij 
- Je kan goed samenwerken;
- Je werkt zeer gedreven en perfectionistisch;
- Je hebt een afgeronde opleiding of ervaring als kozijnmonteur.

Wie is Arbeidsmakelaar 
Arbeidsmakelaar van der Steege brengt jou en je toekomstig werkgever bij elkaar. We kijken niet alleen naar jouw cv maar juist ook naar je kwaliteiten. De volgende stap zet je niet alleen, wij helpen je zoveel als mogelijk is. Onder andere door te kijken waar jouw interesses liggen en wat je minder aanspreekt. Daar gaan wij mee aan de slag en zoeken de leukste baan voor jou! 

Sollicitatieprocedure 
Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan nu! Wij nemen binnen 24 uur na je sollicitatie contact met je op. Er volgt dan na een eerste kennismaking bij ons een gesprek met onze opdrachtgever. Vaak kan je dan al op korte termijn starten met je nieuwe baan! 

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Bel of app naar: 06-81515781. Of stuur een mailtje naar [email protected]

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Arbeidsmakelaars brengen uw vraag en het aanbod bijeen. Onafhankelijk. Onpartijdig. Bemiddelend. Dus zoekend naar de beste oplossing. Voor u.

De Arbeidsmakelaars zijn een groep ondernemers die er voor gekozen hebben om alle backoffice zaken centraal te regelen. Zodat ze elke dag met de hoofdtaken bezig kunnen zijn. Dat is het vinden van de optimale verbinding van werkvraag en werkaanbod.

Zo bent u er zeker van dat met daadkracht en inlevingsvermogen gewerkt wordt. Dat zult u merken! Zo maken wij het verschil. Gedreven om u van dienst te zijn.

lees meer

Contactpersoon Bart van der Steege
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur Kozijnen in Assen Bekijk alle soortgelijke vacatures