ANIOS IC - regio Drenthe - Assen

Assen

BKV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Wil jij aan de slag als basisarts op een dynamische afdeling van het ziekenhuis? Ga aan de slag op de IC in de provincie die bekend staat om bekend staat om de hunebedden.


Jouw nieuwe baan

Je werkt als basisarts op de afdeling IC en je staat midden in de praktijk van de acute geneeskunde. Na een goed inwerktraject verricht je afwisselend klinische werkzaamheden en ben je samen met arts-assistenten verantwoordelijk voor de diagnostiek en behandeling van vitaal bedreigde patiënten. Op de IC kan jij jouw verschillende vaardigheden kwijt waaronder beademen, prikken en intuberen van centraal veneuze lijnen.

Je werkt in een team waar samenwerking, collegialiteit en een gunstig leerklimaat centraal staan. Grijp deze kans!


Jouw nieuwe werkplek

Het ziekenhuis waar jij werkt, staat voor kwalitatief goede zorg die bijdraagt aan het herstel en een goede kwaliteit van leven voor de patiënt. Daarnaast is persoonlijke betrokkenheid erg belangrijk.

Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Hoe? Door samen met jou te zorgen voor goede zorg in de regio Drenthe. Ga jij die uitdaging met ons aan?


Wat breng je mee?
  • Je bent een BIG-geregistreerd basisarts.
  • Naast het goed kunnen functioneren in een team is het essentieel dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt.
  • Je bent per direct beschikbaar voor 24 tot 36 uur per week. Je krijgt de vrijheid om jouw voorkeuren aan te geven.
Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Ziekenhuizen. Jouw salaris is ingedeeld in FWG 65 en bedraagt minimaal 3.774 euro tot maximaal 5.620 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Het betreft een vacature voor een langere periode. De precieze contractduur bepalen we met jou in overleg.


Verdere informatie

Voor uitgebreide informatie neem je contact op met Consultant Healthcare Jennick Schuermans via + 31 888 – 22 55 88 of mobiel + 31 6 – 34 92 05 45 of per mail via [email protected]

Reageer direct op deze vacature. Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.774 - € 5.620 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ANIOS in Assen