Vacature Consulent Beschermd Wonen - Assen

Assen

BMC
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Is voor jou de wereld van psychiatrie bekend terrein en help je mensen graag mee om passende ondersteuning te vinden? Dan is dit de opdracht voor jou! Voor een gemeente in Drenthe zijn wij op zoek naar een Consulent Beschermd Wonen. Het gaat om een opdracht voor 32-36 uur per week.

Wat ga je doen?

De taken van de WMO zijn opgesplitst in front en backofficetaken. Als Consulent Beschermd Wonen ben je verantwoordelijk voor het onderzoek en het advies. De backofficemedewerker geeft de beschikkingen af. Jij zorgt voor de afhandeling van meldingen Beschermd Wonen.

lees meer

Gestelde eisen

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde Hbo-opleiding, bijvoorbeeld SJD, MWD, HBO-V of Social Work
  • Aantoonbare ervaring als WMO Consulent
  • Een generalist met specialistische kennis van de psychiatrie en bij voorkeur Beschermd Wonen
  • Communicatieve vaardigheden en adequate omgang met weerstand
  • Ervaring met gemeentelijke systemen, bij voorkeur SDD.

lees meer

Aantal uur per week 32 - 36 uur
32
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Ga je voor ons aan de slag, dan ga jij je bezig houden met uitdagende opdrachten bij gemeenten! Hiervoor ontvang je een passend salaris, conform de CAO van de opdrachtgever.

Ben je bij BMC Sociaal Domein, Yacht group in dienst dan heb je recht op 25 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek, 8% vakantiegeld, een aantrekkelijke pensioenregeling en de mogelijkheid om gebruik te maken van onze collectiviteitskorting op jouw zorgverzekering en aanvullende verzekeringen. Ook hebben we de mogelijkheid om via ons eigen Ontwikkelcentrum jou de juiste opleidingen en trainingen te kunnen bieden die bijdragen aan jouw groei en ontwikkeling!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Bij BMC Sociaal Domein werken enthousiaste Recruitment Consultants die verder kijken dan jouw cv. Bij ons ben je geen nummer, maar kennen wij jou persoonlijk. En door onze nauwe samenwerking met mijn collega’s in het land en ons grote netwerk binnen gemeenten vergroot jij je kans op een uitdagende opdracht die er toe doet.

Als Recruitment Consultant binnen het Sociaal Domein haal ik voldoening uit een tevreden professional die ik heb kunnen helpen bij de volgende stap in zijn/haar carrière. Voor meer informatie over deze functie, bel of mail mij gerust. Ook ben ik via Whats App goed bereikbaar! Tel: 06-46408515 mail: [email protected]

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Assen