Elektromonteur Hoogspanning - Assen

Assen

Darwin's Fox
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Korte omschrijving
Weet jij alles van Elektrotechniek? Wij hebben jou nodig om Nederland te voorzien van energie! Ben jij onze nieuwe aanwinst? 

Functie omschrijving

Als Hoogspanning Monteur ben je een echte doorpakker. Jij zorgt er samen met je team voor dat de hoogspanningsstations (omgeving Assen) die Nederland voorzien van energie gebouwd of gerenoveerd worden. Je krijgt te maken met scheiders, schakelaars en bovengrondse bedrading.  Jij weet er alles van! Jouw taak is heel precies en voor hoogtes moet je niet bang zijn. In verband met de veiligheid sta je namelijk soms op hoogwerkers. Het is wel zo dat het gebied waar jij werkt veiliggesteld wordt, maar er kunnen toch delen van het hoogspanningsstation op stroom staan. 

Wat krijg je ervoor?

  • Kans op meer! Wij investeren in talent van onze werknemers en bieden dan ook doorgroeimogelijkheden aan binnen ons bedrijf;
  • Leuke collega’s in een gezellig team;
  • Een uitdagende baan met veel afwisseling;
  • Goede zorg zoals veel vakantie en ADV-dagen en ook personeelsvoordeel.  

Jij beschikt over
  • Je diploma Elektrotechniek of Metaalbewerken (MBO niveau 3 of hoger);
  • Je wilt aanvullende cursussen volgen waar nodig en bent leergierig;
  • Waar nodig ben je bereid om in oproepdienst te werken.

Over ons
Jij hebt talent. Mensen als jij noemen we bij Darwin's Fox technische helden. Met wat jij kunt ben je in staat je werkgever én jezelf gelukkig te maken. Maar doe je dat op dit moment ook? Of ben je toe aan een baan waar je 's ochtends met een nog grotere glimlach naartoe rijdt? Wij hebben die baan voor je. Darwin's Fox koppelt talentvolle technici aan de beste bedrijven. We hebben nauwe banden met de technische sector en weten precies wat organisaties zoeken. Daardoor hebben we altijd de beste banen bij de tofste werkgevers voor je. Waarom zou je genoegen nemen met middelmatigheid? Als je goed bent in je werk is het zonde om die kwaliteit te verspillen aan werk waar je niet gelukkig van wordt. Waarin je misschien wel te weinig uitgedaagd wordt, oninteressante projecten moet doen of gewoon niet krijgt wat je verdient. Gun jezelf een baan en een beloning die passen bij wat jij brengt. Technische helden zijn hard nodig. Altijd en overal. En omdat er lang niet genoeg van zijn, ben jij verzekerd van een topbaan. Die moet je alleen wel weten te vinden. Dus haal diep adem, waag de sprong en maak van jouw toekomst een gouden toekomst. Darwin’s Fox geeft je de kans om alles uit jezelf te halen. Ben jij er klaar voor?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!