Expert Hoogspanning - Assen

Assen

Darwin's Fox
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Korte omschrijving
Werken in de energiebranche in omgeving Assen? Ben jij een leider die teams kan aansturen? Kan jij als geen ander testen, doormeten en communiceren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie omschrijving

Als Fulltime Expert Hoogspanning is controleren één van je belangrijkste taken. Je kijkt naar tekenpakketten en dan check je of alles wat te maken heeft met de secundaire hoogspanningsinstallatie in orde is. Jij moet helemaal thuis zijn in dit wereldje. Denk onder andere aan het uitvoeren van schakeltijdmetingen en de cold wire check. Ook hoort het testen en controleren van bestaande installaties in jouw takenpakket. In onze organisatie vinden wij het belangrijk dat kwaliteit bewaakt wordt, daarom schrijf je inspectierapporten na alle check-ups.  Naast je expertise heb je ook leiderschap nodig als Fulltime Expert Hoogspanning. Je gaat een team van Engineers aansturen. Communicatie speelt een belangrijke rol, zowel naar je team als naar de klant. Jij bent verantwoordelijk voor de communicatie over moeilijkheden in het proces. Je bespreekt de voortgang, koppelt terug en sluit het project af met een grondige evaluatie waar je ook verbeterpunten kunt noemen. Jij streeft naar verbetering in elk volgend project.

Waarom je dit wil regelen

  • Wij bieden de mogelijkheid om carrière te maken in ons bedrijf;
  • Je komt in een gezellig team met gedreven collega’s;
  • Je bent toe aan een uitdagende baan met veel afwisseling in projecten en locaties;
  • Je bent in goede handen met een pensioensregeling, winstuitkering, veel vakantie en ADV-dagen, een ruime onkostenvergoeding, personeelsvoordeel en een bedrijfsauto!   

Jij beschikt over
  • Relevante werkervaring in deze sector met minimaal 2 jaar in een vergelijkbare rol, streepje voor als je ervaring hebt met hoogspanning!
  • Afgeronde opleiding MBO+/HBO in de richting van elektro-/energietechniek;
  • In bezit van BEI LS en HS;
  • Kan zowel Nederlands als Engels.

Over ons
Jij hebt talent. Mensen als jij noemen we bij Darwin's Fox technische helden. Met wat jij kunt ben je in staat je werkgever én jezelf gelukkig te maken. Maar doe je dat op dit moment ook? Of ben je toe aan een baan waar je 's ochtends met een nog grotere glimlach naartoe rijdt? Wij hebben die baan voor je. Darwin's Fox koppelt talentvolle technici aan de beste bedrijven. We hebben nauwe banden met de technische sector en weten precies wat organisaties zoeken. Daardoor hebben we altijd de beste banen bij de tofste werkgevers voor je. Waarom zou je genoegen nemen met middelmatigheid? Als je goed bent in je werk is het zonde om die kwaliteit te verspillen aan werk waar je niet gelukkig van wordt. Waarin je misschien wel te weinig uitgedaagd wordt, oninteressante projecten moet doen of gewoon niet krijgt wat je verdient. Gun jezelf een baan en een beloning die passen bij wat jij brengt. Technische helden zijn hard nodig. Altijd en overal. En omdat er lang niet genoeg van zijn, ben jij verzekerd van een topbaan. Die moet je alleen wel weten te vinden. Dus haal diep adem, waag de sprong en maak van jouw toekomst een gouden toekomst. Darwin’s Fox geeft je de kans om alles uit jezelf te halen. Ben jij er klaar voor?

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
Vacatures Assen
Vergelijkbare Vacatures in Assen