Leerling installatiemonteur - Assen

Assen

Maintec
 • Maintec273 vacatures
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast/tijdelijk contract
 • 40 uur
 • Reiskostenvergoeding
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Werk kleding aan, gereedschap paraat en hop in de werk-bus naar een in een locatie waar jij gaat sleutelen aan diverse installaties! Samen met een ervaren monteur en een aantal andere collega's ga jij aan de slag bij bestaande woningen of bedrijven. Je legt leiding werk aan en zorgt ervoor dat alle installaties die te maken hebben met water, gas en of verwarming goed werken. Denk bijvoorbeeld aan een cv ketel, radiator, airco of een gehele badkamer. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het aanleggen van leidingwerk en het (de)monteren, instaleren, of repareren van technische installatiesystemen. Daarnaast kom je ook nieuwe technieken tegen zoals verduurzaming of beveiligingstechniek. Elke dag is anders en ook jouw werk locatie zal steeds wisselen. Zo verricht je de ene week bijvoorbeeld werkzaamheden in een mooi nieuw kantoorpand en die week erop in een huis of een school. Ook kan het zijn dat je wordt betrokken bij nieuwbouwprojecten. Naast die technische specialist ben jij daarnaast dus ook het visitekaartje van de organisatie! Gaaf toch?

lees meer

Gestelde eisen

Om met dit BBL traject te kunnen starten heb je recent je VMBO opleiding behaald of een technische MBO vooropleiding gedaan. Volg je al een opleiding in de installatietechniek en ben je opzoek naar een gave BBL werk en leerplek in de omgeving van Assen? Dan is deze vacature ook echt iets voor jou. Daarnaast neem je het volgende mee:

 • Techniek is echt jouw ding en je wilt daar graag je werk van maken
 • Je bent een doener en hebt een gemotiveerde instelling
 • Je bent leergierig en vindt het geen probleem om gedurende twee jaar of langer 1 dag in de week naar school te gaan.

Ben jij de installatiemonteur van de toekomst en herken jij jezelf helemaal in bovenstaand profiel? Reageer dan snel via de sollicitatie button. Heb je vragen over de inhoud van de vacature of twijfel je of je aan het profiel voldoet? Neem dan contact op met Leonie via 0614820232. 

Via Whatsapp solliciteren is ook mogelijk!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 600 - € 2.100 p/m
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Tijdens dit werk en leertraject word je goed begeleid door een ervaren monteur die jou in de praktijk alles gaat leren. Daarnaast volg jij op kosten van Maintec de BBL-opleiding lasser of constructiewerker op mbo niveau 2 of 3. Éen dag in de week heb jij een terugkom dag op school. De andere 4 dagen ben je dus gewoon lekker aan het werk en verdien je een goed salaris! Even alle voorwaarden op rijtje:

 • Vanaf dag 1 een goed salaris tussen de €600 en €2200 bruto per maand afhankelijk van leeftijd.
 • Maintec betaald jouw studiekosten en boeken.
 • Een goede reiskostenvergoeding, ook als je met het OV gaat.
 • Persoonlijke begeleiding van je eigen praktijkmeester en coach van Maintec.
 • Een contract voor de duur van je opleiding en na het behalen van je opleiding een vaste baan bij onze opdrachtgever.
 • Extra praktijktrainingen betaald door Maintec zoals bijvoorbeeld VCA, hijsbewijs of misschien wel je lascertificaten!
 • Een gave BBL werk en leerplek met doorgroei mogelijkheden!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Je gaat werken bij een grote installateur in omgeving Assen. Zij richten zich op installatietechniek, elektrotechniek en beveiligingstechniek binnen de utiliteit. De naam van de organisatie kunnen wij je nog niet vertellen maar wat we al wel kunnen zeggen is dat het een organisatie is met meerdere vestigingen in het land en dat je gaat werken met een groep leuke collega's die allemaal passie hebben voor techniek. Naast lekker sleutelen is er ruimte voor gezelligheid en wordt er in de pauze vaak een gehaktbal of lekker visje gehaald. Daarnaast vind deze organisatie ontwikkeling en opleiding erg belangrijk en daarom investeren zij in jou. Wil je een cursus volgen of misschien wel een vervolg opleiding doen? Alles is mogelijk en Maintec denkt hierin met jou mee!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Dakwerker Zonnepanelen in Assen Bekijk alle soortgelijke vacatures