Tijdelijk: parttime of fulltime teamleider in Assen

Assen

YoungCapital
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen?

Al eerder als leidinggevende gewerkt? Gebruik die ervaring als fulltime of parttime teamleider in Assen bij PostNL. Starten kan vanaf oktober.

Wat ga je doen?
Jouw PostNL-proces in goede banen leiden. Als fulltime of parttime teamleider in Assen is het voorbereidende stuk jouw pakkie-an. Jij stuurt namelijk een team van 24 postvoorbereiders aan, die ervoor zorgen dat alle post op straat en huisnummer wordt gesorteerd. Een hele klus, maar één die jullie samen met beide handen aanpakken.

Jij houdt continu in de gaten of alles nog soepel verloopt, bent de eerste die eventuele problemen signaleert en grijpt in als het mis dreigt te gaan. Ook motiveer jij je team met bakken aan positieve energie. Alles om het beste resultaat te behalen, zodat heel Nederland op tijd z’n (kerst)kaarten en brieven ontvangt.

Training
Natuurlijk word je niet direct in het diepe gegooid. Voordat je begint als teamleider in Assen, volg je eerste een betaalde training. Deze duurt een dag. Hier leer je alle kneepjes van het vak, ontmoet je je mede-teamleiders en kom je meer te weten over wat er van jou wordt verwacht.

Startdatum en werktijden
Je kunt op verschillende momenten instromen, van november tot midden december. Wanneer jij precies start, bepaal je dus grotendeels zelf. Daarna werk je als teamleider in Assen 24 tot 40 uur per week. Deze uren maak je van maandag tot en met zaterdag, tussen 12.00 en 20.00 uur. Het is belangrijk dat je minimaal drie dagen beschikbaar bent.

Goed om te weten: omdat je ook ’s avonds en het weekend werkt, heb je recht toeslagen. Deze kunnen oplopen tot wel 100 procent boven op je uurloon.

Klaar om jouw team naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer op de vacature.


Wat wij bieden
  • Een bruto-uurloon tot € 13,17 exclusief toeslagen;
  • Onregelmatigheidstoeslagen die kunnen oplopen tot 100%;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Betaalde training om alle ins en outs te leren;
  • Relevante ervaring als leidinggevende bij het grootste en bekendste postbedrijf van Nederland.
Wat wij vragen:
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt al enige ervaring als leidinggevende;
  • Je bent betrouwbaar en verantwoordelijk;
  • Je bent de komende maanden minimaal 3 dagen per week beschikbaar.
Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 13,17 p/u
Bedrijfsomschrijving YoungCapital staat voor jong talent: het kapitaal van elke organisatie die voorop wil blijven lopen. Jonge talenten zijn de aanjagers van de vernieuwing in het bedrijfsleven. Vernieuwing die onmisbaar is voor een grotere concurrentiekracht en een betere toekomst. Daarom helpen wij jonge talenten hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren. Zo helpen we u vernieuwen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Teamleider in Assen Bekijk alle soortgelijke vacatures