Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Assen.
5 dagen geleden geplaatst • 17x bekeken

ICT Servicedesk Medewerker | Assen Assen • Kwiik

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via Werkzoeken.nl

Kwiik

 • Gecontroleerde werkgever
 • Uitzendbureau

Vacaturedetails

 • 40 uur
 • MBO of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan in de ICT? Heb jij een MBO-4 diploma richting IT op zak? En wil jij werken bij een toffe organisatie? Dan is deze functie als ICT Servicedesk Medewerker wellicht iets voor jou!

Achtergrond opdracht

Waar kom je terecht?
Als Skilled 1e-lijns support medewerker werk je in een team van ongeveer 14 collega's in het Support Center. Het Support Center levert kwalitatief hoogstaande service: skilled 1e-lijns ondersteuning op kantoorautomatisering, mobiele werkplekken en diverse applicaties en systemen. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van issues binnen de organisatie en zes onderzoeks- en kennisinstituten binnen de rijksoverheid, waaronder het KNMI en de drie Planbureaus van Nederland. Gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat klanten en collega's zo goed mogelijk geholpen en geïnformeerd worden. Kortom, een veelzijdige baan in een dynamische omgeving met een grote diversiteit aan taken.

Wat ga je doen?
Als teamlid van het Support Center zet jij je elke dag in voor hoge klanttevredenheid en vlotte dienstverlening. De eindgebruiker snel en goed helpen, daar doen we het voor. Het Support Center is aanspreekpunt voor ruim 5000 gebruikers. Als 1e-lijns support medewerker neem je meldingen in ontvangst. De meldingen komen telefonisch, per e-mail en via het Self Service Portal binnen. Kwaliteit staat bij jou voorop. Je vraagt goed door om de vraag helder te krijgen en registreert meldingen in het systeem. Ongeveer 70% van de meldingen los je direct zelfstandig op. De overige meldingen zet je door naar je collega's van de 2e lijns-support. Voor hun zorg je ervoor dat alle informatie die zij nodig hebben uitgevraagd is, zodat zij snel aan de slag kunnen. Je monitort volgens de ITIL-methodiek of afhandelingen binnen de afgesproken kaders worden uitgevoerd. Ook ondersteun je regelmatig klanten face-to-face bij de diverse balies van het Support Center bij onze klanten.

Daarnaast neem je deel aan projecten of de efficiency van processen te vergroten. Vanuit de jaarplannen worden doelstellingen geformuleerd die in (deel) projecten uitgevoerd worden. Jij kan zelf aangeven in welke projecten je deel wilt nemen. Samen met collega's ga je aan de slag om processen te optimaliseren en verbeteringen in gang te zetten. Ook neem je deel aan call-coaching, een continue trainingsprogramma waarmee je ondersteund wordt in het verbeteren van call kwaliteit.

Functie-eisen

Functie-eisen
Wat breng je mee? Jij bent klantgericht, enthousiast, gemotiveerd, leergierig en oplossingsgericht. Je heb een flexibele instelling en functioneert goed in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je neemt verantwoordelijkheid om verbeteringen aan te dragen en uit te werken en vindt het leuk om onderdeel uit te maken van een team. Daarnaast neem je initiatief neemt en ben je in staat zelfstandig te werken. Je bent klantgericht en kunt goed samenwerken, ook ‘op afstand'. Je vindt het een uitdaging om in een breed speelveld te werken.
 • 1e lijns support
 • Telefonische en mail ontvangst van meldingen
 • Verhelderen en oplossen van incidenten/serviceverzoeken
 • Uitgifte devices
 • Verwerking van meldingen in Topdesk
 • Problem management
 • MBO-4 diploma
 • Ervaring met Topdesk
 • Pro actief
 • Citrix, XenApp XenDesktop


Aanbod

Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten?
Voor vragen kun je terecht bij Recruiter Len op 06-30215289 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Voor je sollicitatie:
CV met het liefst een motivatiebrief (dit hoeft maar een half A-4tje te zijn)

Bedrijfsomschrijving

Langs deze weg willen wij je welkom heten bij KwiiK. KwiiK is hét detacheringsonderdeel van De Staffing Groep. Wij gaan uit van een duurzaam detacheringsconcept. Wij vinden het leuk je hier mee te binden aan onze organisatie. Voor nu en in de toekomst. Dit doen wij op een persoonlijke, onafhankelijke en dynamische manier. Tijdens en naast de uitvoering van je werkzaamheden willen wij je helpen je werk zo goed mogelijk uit te voeren en het naast je werk ook wat leuker te maken.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in