Vacature Logistiek medewerker - Barneveld

Barneveld

Jonker & Schut
 • Jonker & Schut
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Vaste baan, mooi salaris en gewoon alles goed geregeld.
Heb jij ervaring als heftruckchauffeurorderpicker of logistiek medewerker? Zoek je een stabielevaste baan? Kom bij ons werken. Jonker & Schut staat erom dat we de zaken graag goed geregeld hebben. Veilige  en schone werkomgeving, nieuwe intern transportmiddelen en de juiste hulpmiddelen.

Wat ga je doen?
Als logistiek medewerker leer jij de machines en onze werkwijze goed kennen, zodat je samen met je collega's alles goed laat draaien. Als jij dit leuk vindt kun je doorgroeien tot voorman logistiek!
 • Meewerken in het magazijn;
 • Het op orde houden van het warehouse;
 • Laden / lossen van de vrachtwagens;
 • Met de heftruck pallets stapelen in de loods;
 • Werken met pompwagens en de combi truck;
 • Praktijkervaring op doen.
Kijk op onze bedrijfspagina voor meer informatie: https://www.gawerkenbij.nl/jonker-schut/ of bel of app Michel (06-46738929).

lees meer

Gestelde eisen Teamwork is van groot belang
In welk team van Jonker & Schut je ook werkt, teamwork is van groot belang. Ondanks de flinke groei houden we een hele platte organisatie. Het werk wordt met elkaar en voor elkaar gedaan, daar zit onze kracht.
Samen pakken we het gehele proces aan: vanaf productie tot transport en van verwerken tot opslag. Sta jij je mannetje in de logistiek? Solliciteer nu als logistiek medewerker!

Wat zoeken we?
Wij zoeken een logistiek medewerker die op zoek is naar een vaste baan. We zijn een gezellige club collega's die het werk samen doen en graag goed geld verdienen! Kom jij ons team versterken?
 • Beschikbaar voor dagdienst, 2- of 3-ploegendienst;
 • Wil graag lekker aan het werk;
 • Collegiaal.
Logistieke ervaring is mooi meegenomen, maar zeker niet nodig! Als jij gemotiveerd bent en graag wil werken bij Jonker & Schut, dan leren we je het werk graag!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 2.800 p/m
Extra informatie Wat kan je verwachten?
We zoeken een operator die samen met het team voor het beste resultaat gaat. Als jij wilt ontwikkelen en doorgroeien, dan bieden wij je graag die kansen en mogelijkheden! We werken met korte lijntjes, om het werk voor jou zo duidelijk mogelijk te maken.
 • Werken in een mooie en moderne fabriek;
 • Werken in dagdienst of twee- / drieploegendienst, met betrokken collega's;
 • Uitstekend salaris;
 • Mogelijkheid om het vak te leren;
 • Stabiliteit, structuur en goede arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over Jonker & Schut
Zeg je Jonker & Schut, dan zeg je professionele logistiek specialist in de voedingsmiddelenbranche. Het begon allemaal in 1987, een jaar later werd het eerste personeelslid aangenomen en ondertussen werken er ruim 170 mensen. Zo'n groot team is nodig voor het vele werk dat er verzet moet worden. Dat werk kan je onderverdelen in drie afdelingen.

De afdelingen
Wat gebeurt er eigenlijk achter de deuren van Jonker & Schut, waar zetten onze mensen zich dagelijks voor in? Jonker & Schut is een moderne logistiek specialist voor zuivelproducten. De melkpoeders die wij verwerken vormen een belangrijk ingrediënt voor de zuivelindustrie die er vervolgens ijs, chocolade of yoghurt van maakt. Daar komt heel wat werk bij kijken.

- Productieafdeling
Hou je van fysiek werk? Dan ben je bij de productieafdeling aan het juiste adres. De medewerkers die hier actief zijn houden zich dagelijks bezig met het verbulken, verpakken,
blenden en repacken van de melkpoeders. In teams wordt er samengewerkt om het werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren.
- Opslagruimte
Onze opslagruimte is er één van formaat. Er is ruimte voor maar liefst 90.000 pallets. Bij een gedeelte van de opgeslagen goederen is het van groot belang dat de temperatuur
en de luchtvochtigheid bewaakt worden. Het team dat op deze afdeling werkt is hier verantwoordelijk voor. Ook beoordelen zij de goederen en zorgen zij voor een goede
opslag.
- Logistiek
De bekendste afdeling van Jonker & Schut is de logistieke afdeling. Het transport van de goederen voeren wij grotendeels zelf uit. De vele vrachtwagens zijn voor veel mensen
dan ook bekend. Maar ook achter de schermen wordt door het logistieke team veel werk verzet. De goederen worden in ontvangst genomen en weer geladen zodat alle
zuivelproducten bij de kleine en grote handelshuizen terechtkomen.

Teamwork is van groot belang
In welk team van Jonker & Schut je ook werkt, teamwork is van groot belang. Ondanks de flinke groei houden we een hele platte organisatie. Het werk wordt met elkaar en voor elkaar gedaan, daar zit onze kracht.

Samen pakken we het gehele proces aan: vanaf productie tot transport en van verwerken tot opslag. In welk team kom jij te werken?
Kijk op www.gawerkenbij.nl/jonker-schut voor meer informatie over ons bedrijf en deze vacature!
Of neem contact op met Michel, via 06-46738929.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Heftruckchauffeur in Barneveld