#Bijbaan op vrijdagmiddag: Schoonmaker machines/apparaten - Barneveld

Barneveld

Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Goed betaalde bijbaan voor de vrijdagmiddag bij een modern en gezellig bedrijf.
Dit kan ook een mooie opdracht voor mensen die al met pensioen zijn.

Wat bieden wij jou
 • € 15,- per uur
 • Bijbaan op vrijdagmiddag!
 • in Barneveld
 • Modern bedrijf met nieuwe machines
 • gezellig team
Wie ben jij

Met plezier ga je iedere vrijdag aan de slag met het schoonmaken van machines. Je vindt techniek interessant en werkt nauwkeurig. Dit kan ook een mooie opdracht zijn voor iemand die met pensioen is.

 • iedere vrijdagmiddag beschikbaar
 • nauwkeurigwerkend
 • schoonmaken van machines (non-food)
Wat ga je doen

Iedere vrijdagmiddag help jij de mensen van het bedrijf met het schoonmaken van de machines. Dit bedrijf ontwikkelt machines en jij zit dus op de eerste rij en ziet de nieuwst ontwikkelingen. Je werkt rustig en nauwkeurig.

 • schoonmaken machines
Waar ga je werken

Een dynamisch en modern bedrijf.

 • technisch interessant bedrijf
 • goed arbeidsvoorwaarden
 • vaste bijbaan voor de vrijdagmiddag
 • goed salaris
 • reiskostenvergoeding
Sollicitatie

Iedere vrijdagmiddag de handen uit de mouwen steken in een modern machinepark? Bel voor meer informatie of solliciteer via de button, je krijgt een snelle reactie!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 15,00 p/u
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!