Vacature Assistent Accountant Agrarisch - Bedum

Bedum

Headhuntersteam
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Bedrijfsprofiel

De dienstverlening van dit administratiekantoor omvat met name het verzorgen van jaarrekeningen, belastingaangiften en het geven van fiscaal, juridisch en bedrijfseconomisch advies aan ondernemers in de agrarische sector en MKB. Het kantoor telt ca. 35 werknemers.


Bedrijfscultuur

Onze klant is een groeiende organisatie en werkt met een jong en enthousiast team van collega’s. De lijnen zijn kort en werknemers krijgen alle mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen.

Als (junior) assistent accountant voor de agrarische sector krijg jij de kans om te werken onder de vleugels van ervaren assistenten en adviseurs binnen de agrarische praktijk. Jij stelt jaarrekeningen en tussentijdse cijfers en rapportages op en signaleert knelpunten en verbetermogelijkheden. Op termijn zul jij betrokken worden bij het bespreken van de jaarrekening met de klant en het daaropvolgende adviestraject. Er ligt dan ook een mooi en goed perspectief klaar.

Langzaamaan bouw jij een eigen portefeuille op en word je meer en meer het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor deze klanten. Jouw persoonlijke- en vaktechnische ontwikkeling staan voorop en dankzij jouw affiniteit met de agrarische sector merkt je snel dat je stappen zet en van meerwaarde bent voor zowel jouw collega’s als de klant. Deze rol als assistent accountant biedt dan ook een uitstekende basis voor jouw verdere carrière.


Functie eisen
  • Affiniteit en/of ervaring in de agrarische sector;
  • Bij voorkeur enige ervaring in de accountancywereld.

Competenties:

  • Integer;
  • Leergierig;
  • Communicatief vaardig;
  • Gedreven.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Headhuntersteam houdt zich al sinds 1998 bezig met het werven & selecteren, hunten en detacheren van getalenteerde technische, finance en management kandidaten op HBO en Academisch niveau ! Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd en ingeschreven bij SNA.

Ontstaan in Groningen vanuit de gedachte dat werken leuk moet zijn. Een open deur ? Vanzelfsprekend ! Toch geloven wij hier in. Doen waar je goed in bent en hier plezier aan beleven. Leidend hierin is luisteren naar de wensen van onze kandidaten en opdrachtgevers. Onze Noordelijke nuchterheid zit in ons DNA. Met anderen woorden : duidelijk zijn, afspraken nakomen, hard werken en last but not least "JA" we zijn wat eigenwijs.

Inmiddels doorgegroeid naar een organisatie met 6 kantoren in Nederland. Groei ontstaat vanuit ambities en ergens goed in willen zijn. Niet vanuit een gedachte de grootste te willen worden maar wel de beste. Dagelijks willen wij het verschil maken.

Als intermediair houden wij ons dagelijks bezig met de ideale match tussen enerzijds de ambities en mogelijkheden van onze kandidaten en anderzijds de specifieke eisen die onze opdrachtgever aan een bepaalde vacature heeft gesteld.

Headhuntersteam heeft vestigingen in: Amsterdam; Rotterdam; Groningen; Leeuwarden; Eindhoven en Zwolle.

lees meer

Contactpersoon Arjen Klasens
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Agrarisch Medewerker in Bedum