Sales - Beilen

Beilen

Faber
  • Faber
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Wat jij gaat doen
Met een glimlach zet je de radio net wat harder wanneer je onderweg bent naar een mooie klus als schilder. Vandaag ga je het project afronden en is dit het moment waar je als schilder alle voldoening uit gaat halen. Je bent er namelijk van overtuigd dat je de verwachtingen hebt overtroffen als schilder. Niet alleen bij de klant maar ook van de eigenaar van het schildersbedrijf waar je voor werkt. En zo geschiede je krijgt een biertje aangeboden aan het eind van de dag als bedankje voor het prachtige werk. Tevens belt de eigenaar van het  schildersbedrijf je nog even op om zijn complimenten te geven. Het is nu half 5 en je rijdt naar huis en zet de radio weer wat harder want je ben helemaal in je nopjes, morgen mogen we weer nieuwe mensen blij gaan maken!

lees meer

Gestelde eisen
Ben jij de kandidaat
Jij bent de degene waar Faber personeel naar op zoek is als jij een schilder bent die helemaal in zijn element is bij particuliere projecten. Daarnaast is het belangrijk dat jij zelfstandig aan de slag kunt omdat je al jaren in het vak zit. Is dit nog niet het geval? Geen probleem, wij denken met je mee!

Onze opdrachtgever bevindt zich midden in Drenthe, het is dus van belang dat je hier in de regio woont, verder is het een pre als je kan houtrotten, glas zetten, zelfstandig werken en wanneer je oprecht kan genieten van een uitdagende schilder klus. 

 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.200 - € 3.000 p/m
Extra informatie
Wat wij bieden
Je ontvangt een startsalaris tussen de 2200,- en 3000,- bruto per maand. Dit is afhankelijk van je ervaringsjaren.

Verder bouw je vanaf dag 1 pensioen op. Je hebt keuze uit het Stipp of Bpf pensioen. Kan je ons er van overtuigen dat jij een echte vakman of vrouw bent? Dan zijn wij zeker bereid om jou een vast contract bij Faber personeel aan te bieden!

Per gewerkt uur bouw jij Faber spaarpunten op. Met deze punten spaar je voor leuke cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan gereedschap of dat leuke uitje. Verder ontvang je leuke Faber gadgets zoals een muts of gereedschapstas. En niet te vergeten het jaarlijkse kerstpakket.

 

Over Faber
Via Faber ga je als vakman in de bouw- en schildersbranche aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

lees meer

Bedrijfsomschrijving
Meer weten?
Ben jij ervan overtuigd dat jij aan de slag wilt als schilder bij Faber? Solliciteer dan snel! Voor vragen kun je bellen of appen naar Tjerk op 06 82 80 53 83 of mail naar [email protected] 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Sales Medewerker in Beilen