Basisarts verpleeghuiszorg – COVID-ondersteuning – diverse verpleeghuizen omgevin.. - Bergen op Zoom

Bergen op Zoom

BKV
  • BKV854 vacatures
  • Universitair of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Het is jou vast ook niet ontgaan. Code zwart is helaas nabij. Niet alleen in de ziekenhuizen maar ook in de verpleeghuizen. Ben jij nog (enkele uren) beschikbaar? BKV zet je graag in, vertel jij wanneer?


Jouw nieuwe baan

Ongeveer 15 procent van de Nederlandse verpleeghuizen heeft de afgelopen maand weer met een corona uitbraak te maken gehad. Dat is veel, te veel. Vergt ook zoveel van de medewerkers en bewoners. Maatregelen worden weer aangescherpt, roosters komen met moeite rond en veel vrije dagen worden ingeleverd.

Ook de ouderen worden helaas weer zieker dan kort na het toedienen van het vaccin. Die wachten dus met smart op een boosterprik.

BKV zorgt daarom voor extra ondersteuning en zet jou graag als ANIOS in. Samen dragen we dan een steentje bij aan de bestrijding van deze immense pandemie.

Hoe? Meld je aan bij Petra van BKV voor de basisartsen COVID-ondersteunings-poule. Geef bij haar aan wat jouw mogelijkheden zijn. Heb jij in het weekend nog tijd voor extra diensten of misschien zelfs voor een paar dagen in de week? Met alle hulp is de ouderenzorg nu gebaat!


Jouw nieuwe werkplek

Momenteel hebben we behoefte aan extra inzet in verpleeghuizen in onder meer Bergen op Zoom, Delft, Rotterdam, en Schiedam.

Deze vacature wordt daarom in diverse regio’s in Nederland uitgezet. 


Wat breng je mee?

Vanzelfsprekend behoor jij als BIG-geregistreerde basisarts niet tot de kwetsbare doelgroep. Je weet goed om te gaan met de diverse emoties die kunnen opspelen bij de patiënten. Zij maken een angstige en onzekere periode door. Waardoor zij soms verward of agressief kunnen worden. Maar jij weet daar goed op in te spelen. Jij staat sterk in je schoenen en kunt de verantwoordelijkheid voor deze zorg aan.


Arbeidsvoorwaarden

Hoeveel uur jij werkt is aan jou! Misschien heb je elke zaterdag een gaatje in je agenda, wil je een paar anw-diensten draaien of wil je liever op oproepbasis werken. Het is allemaal mogelijk!

Je werkt op uitzendbasis via BKV en het salaris is conform de cao vvt. Dat betekent een maximaal salaris van 5.584 euro per maand bij een fulltime werkweek.

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op Consultant Healthcare Petra Witteveen via + 31 888 – 22 55 88.  Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: + 31 6 – 41 03 53 31 of per mail via [email protected]


Verdere informatie

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures. 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.584 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Contactpersoon Petra Witteveen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Basisarts in Bergen op Zoom Bekijk alle soortgelijke vacatures