Vacature Conciërge - Best

Best

Raaak personeel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen

Word jij gelukkig van een zelfstandige functie als handyman bij een groothandel in Eindhoven? Ga dan aan de slag als Conciërge in de dagdienst en verdien een salaris tot € 2100 bruto per maand!

De organisatie is een horeca groothandel in food en non-food producten. In jouw belangrijke rol van Conciërge ben je verantwoordelijk voor de presentatie van zowel de binnenkant als de buitenkant van de vestiging in Eindhoven. Als Facilitair Medewerker zorg je er dagelijks voor dat de toko er piekfijn uitziet. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het schoonmaken van de winkelvloer, maar ook het parkeerterrein valt onder jouw beheer. Jouw rol van Huismeester neem je serieus en je ziet toe op een opgeruimde omgeving! Je signaleert te verrichten onderhoud en verricht kleine technische werkzaamheden zoals het verhelpen van storingen of het vervangen van lampen.

Heb je verantwoordelijkheidsgevoel en ben jij graag “eigen baas”? Solliciteer direct! Of bel naar 013 – 303 22 21 en ik vertel je alles over jouw toekomstige werkgever.

lees meer

Gestelde eisen Wat breng je mee
  • VMBO werk- en denkniveau
  • 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie óf gewoon handig!
Salarisinformatie Bruto € 2.100 p/m
Extra informatie Wat krijg je er voor terug
  • Salaris tot €2100 bruto per maand
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: 8% vakantiegeld, een uitstekende pensioenregeling, bedrijfsfitness en fietsplan
  • Jouw toekomstige werkgever organiseert regelmatig leuke activiteiten, zoals een personeelsuitje of barbecue

lees meer

Bedrijfsomschrijving Raaak Personeel helpt het MKB. Raaak levert snel flexkrachten voor tijdelijke ondersteuning & de beste nieuwe vaste medewerkers voor uw onderneming.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Concierge in Best Bekijk alle soortgelijke vacatures