Magazijnmedewerker (zomervakantie) - Best

Best

Allroad voor beroepschauffeurs
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature De functie

Tijdens de zomervakantie lekker hard werken en goed geld verdienen? Kom dan 6 weken werken als allround magazijnmedewerker bij onze opdrachtgever in Best!

Voor een periode van week 30 t/m week 36 (maandag 26 juli t/m vrijdag 12 september) zoekt onze opdrachtgever uit Best een allround magazijnmedewerker die komt ondersteunen in de zomervakantie. Je komt terecht in een klein maar hecht team van magazijnmedewerkers en hef/reachtruckchauffeur. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagens en het verwerken van de binnenkomende goederen, door middel van orderpicken. Dankzij jouw werkzaamheden is het magazijn gestructureerd en geordend en kunnen de chauffeurs aan het begin van de dag meteen vertrekken. Dit ga je doen voor een transportbedrijf gespecialiseerd in de horecadistributie die lid zijn van de TopClass Group. Dit is een groep van landelijke samenwerkende zelfstandige, bezorgende groothandels, verspreid over heel Nederland.


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00u tot 17:00u. Je dag start samen met jouw collega’s in de kantine. Hier bespreek je de dag en starten jullie gezamenlijk. Tijdens jouw werkdag ben je hard aan het werk maar is er ook voldoende tijd voor een grapje en gezelligheid. In het magazijn hangt dan ook een relaxte en prettige sfeer. De werkzaamheden die je door heel de dag uitvoert zijn: laden en lossen, orderpicken en binnenkomende goederen ontvangen en verwerken in het magazijn. Ook zijn er heftrucks en reachtrucks aanwezig waarvan je gebruik mag maken.


Wat kun jij verwachten?
 • Een goed salaris conform de CAO.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Mogelijkheid om je C rijbewijs te behalen.
 • Een klein team met gezellig collega's
 • Een goede werk- privébalans.
 • Een vast contactpersoon bij Allroad die je persoonlijk kent en bij wie je met al je vragen terecht kunt.
 • Bij goed functioneren kans op een baan voor onbepaalde tijd

Wat breng jij mee?
 • Fulltime inzetbaarheid op werkdagen in overleg met de opdrachtgever
 • Een hef/reachtruckcertificaat is een pré
 • Je bent een aanpakker, beschikt over een representatieve houding en bent fysiek sterk.
 • Je hebt een gemotiveerde en actieve werkhouding
 • Je kunt in een team maar ook zelfstandig werken
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Woonachtig in omgeving Best

Waarom Allroad

Allroad is al jaren de dienstverlener én expert op het gebied van passende, flexibele en aantrekkelijke banen in de transport en logistiek. Wij staan bekend om onze persoonlijke werkwijze, met een vast contactpersoon die je persoonlijk kent en er altijd voor je is. Wij streven ernaar om je dezelfde dag nog een antwoord te geven en begeleiden jou waar nodig is. En heb je de ambitie om door te groeien? Dan hebben wij voor jou mogelijkheden bij onze eigen rijschool om jouw droom als bus- of vrachtwagenchauffeur te kunnen verwezenlijken. En uiteindelijk in dienst te gaan bij één van onze vooraanstaande opdrachtgevers.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen (C)
Bedrijfsomschrijving Allroad is niet zomaar een bedrijf, maar staat synoniem voor transport en logistiek. Vernieuwend, flexibel, onderscheidend en vooral gedreven bieden wij een compleet pakket van dienstverlening aan. Van uitzenden, een rijopleiding, nascholen en een eigen logistieke tak tot het verzorgen van distributie-activiteiten.

Allroad vindt een persoonlijke benadering erg belangrijk, wij zijn groot geworden door persoonlijk te blijven. Al onze medewerkers kennen en zijn betrokken met onze hun kandidaten en opdrachtgevers, daardoor kunnen wij de perfecte match realiseren.

Vijf kernwaarden waar Allroad voor staat:

Betrokken: Allroad besteed tijd en aandacht aan haar opdrachtgevers en kandidaten.
Betrouwbaar: Wij hebben een groot netwerk van bekende en stabiele opdrachtgevers.
Flexibel: Snel schakelen tussen opdrachtgevers en kandidaten is onze specialiteit.
Mensgericht: Ons personeel kent onze kandidaten en opdrachtgevers en vindt altijd de beste match.
Veelzijdig: Naast het uitzenden van persoon heeft Allroad de academy om personeel op te leiden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Magazijnmedewerker in Best Bekijk alle soortgelijke vacatures