+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Beverwijk.
Laad meer vacatures
24 dagen geleden geplaatst | 26x bekeken

Teamleider (Medisch) Ambulante Teams Beverwijk Matchpartner

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Matchpartner

Matchpartner
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 822 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Voor een stabiele organisatie met de focus op de toekomst zoeken wij een energieke Teamleider die oplossingsgericht en slagvaardig is en graag nieuwe projecten opzet. Je wordt hier leidinggevende van meerdere (medisch) ambulante teams die een gezamenlijke visie hebben: cliënten intensief ondersteunen en zorgen dat zij prettig en veilig in hun eigen woonomgeving kunnen blijven wonen. 

Als Teamleider (Medisch) Ambulante Teams denk je graag mee over de invulling van de intensieve zorgvraag van de cliënten. Welke vergoedingen zijn er beschikbaar om dit te realiseren, hoe kunnen deze optimaal worden ingezet en wie is binnen het team waar verantwoordelijk voor? 

In deze uitdagende rol ga je jouw teams in hun kracht zetten. Jij stimuleert zelfstandigheid én samenwerken. Je biedt ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling en je zorgt dat er toekomstgericht wordt gewerkt. In deze functie werk je intensief samen met andere managers en streef je gezamenlijk naar resultaatgericht werken. In deze functie ben je budget verantwoordelijk en heb je altijd een blik op de toekomst. 

Interessant aan de plek van de Teamleider (Medisch) Ambulante Teams in de organisatie is dat hier zeer toekomstgericht wordt gewerkt. Zelfredzaamheid van de cliënt, intensief contact met mantelzorgers en technische ontwikkeling zoals robotica worden hier ingezet waar mogelijk. Hier zie je in sneltreinvaart de productontwikkeling binnen de zorgsector. Als Teamleider (Medisch) Ambulante Teams speel jij hier een belangrijke rol in. Functie-eisen

Bij voorkeur heb je ervaring met het aansturen van ambulante teams. Verder is het van belang dat je beschikt over: 

 • Afgeronde Bachelor opleiding
 • Werkervaring binnen zorg en/of welzijn
 • Toegankelijk persoon voor je team
 • Open communicatie en samenwerken vind je belangrijk 

Ben je assertief en ondernemend dan pas je goed bij onze opdrachtgever.Aanbod

Een functie van 36 uur per week met een salaris van maximaal Eur 5500 op basis van 36 uur. Diverse aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Bedrijfsomschrijving

Hier vind je een breed pallet aan zorg zowel intramuraal als extramuraal. Persoonlijke benadering, specialistische zorg en oplossingsgericht zijn een aantal termen die goed passen bij deze organisatie. Jij gaat regionaal werken rondom Beverwijk. We komen graag in gesprek met jou om meer te vertellen over deze toekomstgerichte organisatie. Matchpartner is ruim 20 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van specialistische zorgfuncties. We kennen onze opdrachtgevers goed en gaan samen met jou op zoek naar de match die past bij jou. Of je nu gespecialiseerd  bent binnen de psychische zorg, ouderenzorg of een andere vorm van zorg: met ons brede netwerk en opgebouwde vakkennis helpen we jou bij het vinden van je ideale baan. Bij ons sta jíj centraal. Met jouw vaste contactpersoon van Matchpartner kun je sparren wanneer jou dat uitkomt. We komen onze beloftes en afspraken na, geven je tijdig feedback en staan klaar voor je wanneer jij daar behoefte aan hebt. Zo werken we samen aan jouw loopbaan.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in