Vacature #horecamedewerkers#E-bike koeriers#productiemedewerkers keuken - Beverwijk

Beverwijk

BurgerMe Beverwijk
  • BurgerMe Beverwijk
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Bijbaan / Tijdelijk contract / Vast contract
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Als Horecamedewerker bij burgerme bereid je zelfstandig de hamburgers en aanverwante producten en doe je voorbereidende en voorkomende werkzaamheden. Jij hebt plezier in het keukenwerk in een jong en gemotiveerd team en jij kunt goed blijven presteren bij hoogspanning in de keuken. Als Productiemedewerker bij burgerme bereid je zelfstandig de hamburgers en aanverwante producten en doe je voorbereidende en voorkomende werkzaamheden. Jij hebt plezier in het keukenwerk in een jong en gemotiveerd team en jij kunt goed blijven presteren bij hoogspanning in de keuken. Als Productiemedewerker bij burgerme bereid je zelfstandig de hamburgers en aanverwante producten en doe je voorbereidende en voorkomende werkzaamheden. Jij hebt plezier in het keukenwerk in een jong en gemotiveerd team en jij kunt goed blijven presteren bij hoogspanning in de keuken.
Als Servicekoerier Ebike bij burgerme bezorg je onze vers bereide hamburgers en kraakverse salades bij de klanten thuis, je rekent af met klanten, en rekent aan het einde van de dienst af met de Shift-Supervisor. Als Servicekoerier ben jij het visitekaartje en rijdende reclame voor burgerme. Tevens werk je ook mee bij alle andere voorkomende werkzaamheden

lees meer

Gestelde eisen Kies je functie uit & neem contact met ons op voor een leuke (bij) baan met gezellig collega's!

Meer informatie volgt bij interesse
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 1.800 - € 2.200 p/m

Ervaring, opleiding tellen mee ter hoogte van uw salaris.
Aantal uur per week 40 uur
In overleg
Extra informatie Nieuw te openen BurgerMe in Beverwijk! Hamburgers, Milkshakes, fingerfood bezorgen in Heemskerk & Beverwijk.
Wij zoeken een leuk team bestaande uit:

Horecamedewerkers
E-bike bezorgers

-bedrijfskleding
-goed salaris
-drukke maar leuke sfeer
-nieuwe zaak

Check de spam box van jouw email, onze reactie op jouw sollicitatie zou in jouw spam box terecht gekomen kunnen zijn.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Burgerme Beverwijk is een moderne food-delivery van sappig en vers bereide hamburgers en kraakverse salades. Een uitgekiend assortiment en premium service zijn de uithangborden van onze systeem gastronomische onderneming. In tegenstelling tot gangbare food-delivery services, worden de beste hamburgers, door burgerme, vanaf nu bij klanten thuisbezorgd. Echte klanttevredenheid staat bij burgerme op de eerste plaats. Bij premium service behoort ook een snelle, betrouwbare en warme bestelling tot aan de voordeur. Werken in een jong team, snelheid & stressbestendig zijn.

lees meer

Contactpersoon Dhr. i schouten
0615162227
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Fietskoerier in Beverwijk