+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bloemendaal.

Medewerker Keuken Bloemendaal

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

de Kennemer Duincampings

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Werken in vakantiesfeer bij Restaurant Gestrand op Camping de Lakens.  
Een super leuke bijbaan!    


Jij?        

Wilt graag leren koken. Ervaring is niet nodig. We helpen je graag op weg zodat je snel staat te shinen✨ in onze keuken en de lekkerste gerechten maakt voor onze gasten. Of het nu gaat om een uitgebreide maaltijdsalade🥗 of een portie bitterballen, jij doet het allemaal graag. De maaltijden maak je met goede instructies van je collega allemaal klaar. In de weekenden en vakantie werken, dat is wat jij wilt! Je bent beschikbaar van maart t/m oktober.

Door onze open keuken maak je soms een praatje met onze gasten. Je bent niet alleen gezellig tegen onze gasten maar ook in ons hechte team breng jij positiviteit mee.
Je ziet werk en komt in actie. Het is ineens druk op het terras, je helpt je collega's even mee bij de bediening. Jij zorgt standaard voor een schone werkplek en inspireer andere om dit ook te doen!

 En wij?                

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht.Gezonde maaltijden voor het personeel zorgen dat jij vol energie aan de slag kan.

Ontwikkel jezelf 🎓 op persoonlijk of professioneel vlak in de KDC Campus, onze online leeromgeving. Zo deel jij tijdens ons gave eindfeest de leukste weetjes over bier 🍺 of wijn, herken jij nepnieuws en weet je als geen ander hoe je zorgt dat je goede voornemens 🎆 niet blijven steken in goede bedoelingen.

Niet geheel onbelangrijk... Salaris 💶 ontvang je all-in volgens het jeugdloon in de Recreatie cao (schaal 3). Dat betekent:
16 jaar   € 5,41                19 jaar     € 8,65
17 jaar   € 6,13                20 jaar     € 10,10
18 jaar   € 7,21                21 jaar     € 14,42
                                        en ouder


 Iedere dag is anders...

Je start de dag en met een kop koffie ☕️, overleg met je team hoe je samen voor een perfecte voorbereiding van vandaag gaat zorgen. Intussen komt de levering binnen en zorg jij dat alles op de juiste manier wordt opgeslagen en verwerkt. Daar komen de eerste bonnen voor de lunch al binnen 🍞, lekker koken!

Om 17.00 uur sta je perfect voorbereid klaar voor de avond. Laat die bonnen maar komen, we gaan er weer een mooie avond van maken. Je staat in onze open keuken en gasten vinden het erg leuk om te zien hoe jullie werken. Uiteraard houd jij jouw werkplek schoon en netjes, en einde avond blinkt deze weer alsof hij net nieuw is.


...En verrassend!

Vandaag is het 'Borrelpop'. Dat betekent een gezellig drukke dag met veel borrelplankjes, pizza's 🍕 en burgers. Jij mag in de Foodcontainer staan. De muziek begint te spelen en de sfeer is meteen goed!
Je 'Trotse Teamleider' komt even kijken hoe het gaat, alles onder controle 💪🏻. Een aantal collega's zijn op hun vrije dag ook naar Borrelpop gekomen. Leuk, hoewel jij het ook wel lekker vindt om gewoon in de bar te knallen!

Alle bitterballen zijn gebakken, de pizza's zijn gegeten en de muziek is gestopt. Jij zorgt dat de buitenbar weer blinkt. Jullie sluiten als team af met een gezellig borrel 🍹, welverdiend!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in