+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Boekel.
12 dagen geleden geplaatst • 12x bekeken

Trainee Software-engineer Boekel • vanBoxtel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

vanBoxtel

vanBoxtel
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 468 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Traineeship
 • Junior

Vacatureomschrijving

Stel je eens voor hoe het eraan toegaat in het magazijn van een online warenhuis. Elke dag komen er talloze grote en kleine bestellingen én retouren binnen die in 24 uur worden afgehandeld. Het logistieke proces, de administratie, het voorraadbeheer; alles zou in het honderd lopen zonder geavanceerde automatisering. De software hiervoor? Die ontwikkel jij. Als software-engineer stem je de Supply Chain Software van Vanboxtel van a tot z af op de processen en wensen van de klant.

Functieomschrijving

Jij schrijft de software voor de logistieke oplossingen die Vanboxtel ontwikkelt voor klanten in binnen- en buitenland. Binnen onze groep Software en programmering werk je aan uitdagende projecten. Wat er uitdagend aan is? Dat je werkt met de nieuwste technieken zoals SaaS en artificial intelligence. Maar bijvoorbeeld ook de koppeling met andere disciplines, zoals mechanica. Zo opende de Europese marktleider op het gebied van kruiden onlangs een nieuwe fabriek met een hypermodern palletshuttlesysteem: de producten en pallets worden volautomatisch door het magazijn vervoerd. Onze Supply Chain Software wordt hier tot in detail op toegespitst. Jij denkt in zo’n geval het ontwerp uit, schakelt daarvoor met betrokken partijen – bijvoorbeeld de leverancier van die shuttles – en ontwikkelt vervolgens de software.

Technische hoogstandjes? Graag. Maar belangrijker vinden we het dat jouw oplossing voor de klant praktisch toepasbaar is en dat bijvoorbeeld de pickers er goed mee uit de voeten kunnen. Juist dat maakt jouw werk zo leuk: de logistiek, techniek én praktijk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat brengt ook steeds boeiende uitdagingen met zich mee, want deze drie werelden zijn continu in beweging. Wat dacht je van een realtime 3Dprogramma, waarmee klanten virtueel door hun magazijn kunnen wandelen? Of de mogelijkheid om met de barcodescanner foto’s te maken, bijvoorbeeld van een beschadigd
product? Nu is zo’n foto niet zo innovatief, maar wel de integratie ervan binnen de applicatie. Gaaf toch, om dat voor elkaar te krijgen?

Uitzonderlijk in de wereld van techniek: bij Vanboxtel ben je als software-engineer van begin tot eind bij de projecten betrokken. Van de advies- en ontwerpfase tot en met de implementatie. Je werkt dan ook nauw samen met de collega’s van de andere groepen, zoals Innovatie en Implementatie en beheer. Plus je hebt rechtstreeks contact met de mensen op de werkvloer bij de klant. Er komt namelijk nogal wat afstemming bij kijken, bijvoorbeeld als we onze oplossingen ingereren met onze cloud- en SaaS-diensten. En het leuke is: ook na de livegang blijf je betrokken bij de klant en diens werkwijze. Sterker nog, je bent hier met je technische ondersteuning onderdeel van.

Wij vragen

 • Hbo-niveau.
 • Affiniteit met techniek en logistiek in de breedste zin van het woord.
 • Technisch inzicht, analytisch vermogen en het vermogen om in structuren en patronen te denken.
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Enthousiasme, teamspirit en een gezonde dosis humor.
 • De drive om jezelf continu te ontwikkelen.

Wij bieden

Een leuke en uitdagende baan bij een bedrijf waar je persoonlijkheid en talenten belangrijker zijn dan je opleiding of cv. Sterker nog, bij ons start iedereen met hetzelfde traineeship van zeven maanden, ongeacht de functie waarop je solliciteert. Waarom? Zo ontdekken we samen waar jouw talenten en ambities liggen, en welke richting je na die zeven maanden op wilt. Natuurlijk krijg je tijdens dit opleidings- en inwerktraject een prima marktconform salaris. En daarna?Bij goed functioneren een vast contract en een baan die helemaal bij je past. Dit kan bij een van onze groepen Innovatie of Software en programmering zijn, maar ook bij Implementatie en beheer of Bedrijfsondersteuning. It’s up to you!

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in