+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
12 dagen geleden geplaatst • 18x bekeken

Trainee It-engineer Boekel • vanBoxtel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

vanBoxtel

vanBoxtel
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 468 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Traineeship
 • Junior

Vacatureomschrijving

IT-projecten van a tot z begeleiden én tegelijkertijd zelf uitvoeren. Boeiende combi, nietwaar? Dat is nu precies wat Vanboxtel onderscheidt van veel andere techbedrijven: bij ons ben je als IT-engineer van begin tot eind bij projecten betrokken. Je hebt direct contact met de mensen op de werkvloer bij de klant. Je lost technische vraagstukken op, test en implementeert de oplossingen en blijft ook daarna het aanspreekpunt. Hoeveel afwisseling wil je hebben?

Functieomschrijving

Een draadloos netwerk aanleggen in het magazijn van de klant. Alle barcodescanners voorzien van een nieuwe applicatie. Of de automatisering in het warehouse omzetten naar een virtuele server en ook de nametingen doen. Zomaar wat voorbeelden van projecten die jij als IT-engineer bij Vanboxtel onder je hoede hebt. Jouw werk draait om de aanleg van toegespitste ICT-infrastructuren bij onze binnen- en buitenlandse klanten. Dit zijn bijvoorbeeld groothandels, retailers en logistieke bedrijven die gebruikmaken van onze geavanceerde Supply Chain Software.

Onze technische afdeling bestaat uit ongeveer dertig doorgewinterde én beginnende IT-engineers. Je start bij ons altijd met goed afgebakende opdrachten die gaandeweg groter en complexer worden. Elke klant en klantvraag zijn anders, dus er komen veel verschillende technieken voorbij die je na verloop van tijd in de vingers hebt: Windows-servers, SaaS, firewalls, cloudcomputing, virtualisatie. En het leuke is: de werelden van techniek en logistiek zijn volop in beweging, de ontwikkelingen gaan razendsnel. Wat dacht je van een realtime 3D-programma, waarmee klanten virtueel door hun magazijn kunnen wandelen?

Via onze servicedesk komen allerlei vragen van klanten bij jou terecht. Bijvoorbeeld of we structuur kunnen aanbrengen in hun Windows-omgeving. Of nieuwe data kunnen toevoegen aan de kantoorautomatisering. Jij komt met een voorstel, geeft samen met de projectleider een interne kick-off van het project en knipt het op in fases, waarna je de juiste collega’s – inclusief jezelf – op het juiste onderdeel zet. Jij bent ook degene die de oplossing bij de klant test en invoert, bijvoorbeeld bij het configureren van de apparatuur, zoals de scanners en tablets. Hoe klein of groot de projecten ook zijn, je hoeft bij ons niks alleen te doen: je werkt nauw samen met je collega’s van onder meer Klantbeheer, Innovatie, en Implementatie en beheer.

Wij vragen

 • Hbo-niveau.
 • Affiniteit met techniek en logistiek in de breedste zin van het woord.
 • Bij voorkeur kennis van Linux.
 • Analytisch en conceptueel denkvermogen.
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Nieuwsgierigheid naar nieuwe technieken en de drive om ook jezelf continu te
 • ontwikkelen.
 • Enthousiasme, teamspirit en een gezonde dosis humor.

Wij bieden

Een leuke en uitdagende baan bij een bedrijf waar je persoonlijkheid en talenten belangrijker zijn dan je opleiding of cv. Sterker nog, bij ons start iedereen met hetzelfde traineeship van zeven maanden, ongeacht de functie waarop je solliciteert. Waarom? Zo ontdekken we samen waar jouw talenten en ambities liggen, en welke richting je na die zeven maanden op wilt. Natuurlijk krijg je tijdens dit opleidings- en inwerktraject een prima marktconform salaris. En daarna?Bij goed functioneren een vast contract en een baan die helemaal bij je past. Dit kan bij een van onze groepen Innovatie of Software en programmering zijn, maar ook bij Implementatie en beheer of Bedrijfsondersteuning. It’s up to you!

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in