Vacature Kok (buffetten en kleine kaart) - Boxtel

Boxtel

Boerderij 't Dommeltje
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor onze grote evenementen locatie zijn we op zoek naar iemand die de keuken gaat regelen. We beschikken over een grote keuken en doen 4 standaard wk buffetten. Daarnaast verzorgen we ook lunchbuffetten voor uiteenlopende gezelschappen. Doordeweek zijn dat vaak vergaderingen en op zondag de familiedagen. De buffetten houden we bewust simpel en efficiënt. Zo werken we rendabel en kunnen meerdere personeelsleden deze maken. Jij bent degene die het beleid uitvoert en bewaakt de cultuur. Ook train je mensen die het soms van je kunnen over nemen en die je leiding geeft.  Naast de buffetten hebben we een kleine kaart. De kleine kaart is een afgeleide van de buffetten om ook weer makkelijk te werken. Af en toe komen er speciale wensen voor bijvoorbeeld een shared dining o.i.d. voor een bruiloft. Ook hier draai jij je hand niet voor om. We zoeken eigenlijk een kok die van massa houdt en soms leuk vind om wat speciaals te doen.

Naast het verzorgen van de gerechten maak je de bestellingen, zorg je voor een schone en geordende keuken en ben je verantwoordelijk voor de HACCP die je op praktische wijze uit voert.

Je werkt op een boerderij met de bijhorende cultuur. Dus niet lullen maar poetsen. Daarbij vinden wij humor en Brabantse gezelligheid erg belangrijk. Door de open keuken sta je regelmatig in contact met de gasten. We zoeken een vrolijke,  positieve kok die op drukke en hectische dagen de spirit er in weet te houden. Je werkt veelal in de weekenden. Meestal tot rond 22.00 uur. In overleg kun je wanneer nodig is uiteraard vrij zijn of eerder klaar.

We zitten als bedrijf na een alles verwoestende brand van 2 jaar geleden nog in een hectische en zoekende fase om alles op de rit te krijgen. Hier moet je dus wel tegen kunnen. We bieden werk in een prachtig nieuw pand op een fijne plek op het platteland tussen de koeien.

We zien graag je sollicitatie tegemoet. We horen graag wat je het meeste aanspreekt, wat je sterke punten en je valkuilen zijn. En uiteraard mag je vragen stellen in je sollicitatie. Duidelijkheid vanuit 2 kanten is belangrijk.

Je mag je sollicitatie mailen naar [email protected]

Mvg Boer John 
 

lees meer

Gestelde eisen Ervaren kok die in massa kan werken en het leuk vind soms iets apparts te maken. 
Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Evenementen locatie op een boerderij met melkkoeien
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Kok in Boxtel