+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Leerkracht groep 1/2 Breda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.001 - € 5.329 p/m

Vacatureomschrijving

Over de functie

Wil jij een cruciale rol spelen als leerkracht groep 1/2 in de vroege ontwikkeling van kleuters – en hen te begeleiden op een avontuurlijke reis vol verwondering en groei?

Jij hebt de geweldige taak om kleuters op een speelse en interactieve manier de basisvaardigheden bij te brengen. Samen creëer je een dynamische en stimulerende leeromgeving waarin de kleuters zich vol enthousiasme ontwikkelen.


Functie eisen

Als Leerkracht groep 1/2 zorg je ervoor dat kleuters op een speelse manier worden voorbereid op vakken zoals rekenen en taal. Bovendien ondersteun je hen bij het aanleren van basisvaardigheden zoals veters strikken, plakken en knippen. Daarnaast houdt je binnen het basisonderwijs de voortgang van de kleuters goed in de gaten en vertel je de ouders of verzorgers hierover. Als er problemen of achterstanden worden ontdekt, laat je dit weten en geef je advies indien nodig. Verder ben je in het bezit van:

  • Een (bijna) afgeronde PABO-diploma;
  • Relevante stage en/of werkervaring;
  • En ben je tussen de 16 en 40 uur beschikbaar.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, heb je vragen over de vacature én voldoe je aan bovenstaande eisen? Neem dan telefonisch contact met mij via +31 6 13 13 75 33 of per e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Hopelijk tot snel!


Over het bedrijf

Noord-Brabant, een provincie doordrenkt van geschiedenis en cultuur, biedt een opwindende mix van basisscholen in bruisende steden en pittoreske dorpen. Naast de grote steden zoals Breda, Tilburg en Den Bosch, zijn er talloze charmante dorpen en steden in Noord-Brabant die wachten om ontdekt te worden. Hier kun je een persoonlijke band opbouwen met leerlingen en bijdragen aan gemeenschappen die bekend staan om hun gastvrijheid.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht groep 1/2 die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in