+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Chauffeur portaal / kabelsysteem Breda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

24/7 drive

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
24/7 drive

Gevraagd

 • 40 uur
 • MBO of hoger
 • Medior
 • Rijbewijs Vrachtwagen (C)

Aanbod

 • Tijdelijk contract
 

Locatie

Breda
 

Vacatureomschrijving

Jouw nieuwe opdrachtgever zorgt voor de correcte inzameling én juiste afwikkeling om de verzamelde afvalsoorten te kunnen verwerken en recyclen. Het is van belang dat er goed gelet wordt op het juist inzamelen en scheiden van de verschillende soorten materialen. De klanten waarbij jij de containers en bakken komt laden, lossen, afzetten of ophalen staan hoog in het vaandel. Het is voor jou als hét visitekaartje van het bedrijf dus belangrijk dat je houdt van een praatje, meedenkt in oplossingen en verbeteringen, service gericht bent en een representatief voorkomen hebt.

Je beschikt over een vaste portaalwagen en/of wagen met kabelsysteem. Je hebt een variërende functie en vind het leuk om soms te wisselen van type wagen. Heb je nog zin en tijd, dan mag je op de zaterdag ook komen helpen op het terrein met de shovel of op de kraan. Iedere wagen beschikt over een tablet. Via de tablet wordt alles verwerkt en geregistreerd. Jouw routes en klanten staan klaar voor vertrek, alvorens je naar de klant vertrekt bel je deze via de tablet om je verwachtte tijdstip van aankomst te melden, zodat zij enige voorbereidingen op locatie kunnen treffen. Schikt het niet, dan bel je de planning. Voordat je de container mee terug neemt check je de inhoud van de container, vervolgens plaats je de container veilig op de wagen en span je het veiligheidsnet vast op de container. Jouw werkdag begint tussen 06:00 uur en 07:00 uur en bent tussen 17:00 uur en 18:00 uur terug op de standplaats.

Het betreft een fulltime functie van maandag tm vrijdag. Indien gewenst, het is geen must, is het mogelijk om in overleg soms op zaterdag enige hand en spandiensten te verrichten.

Gevraagd

 • Je bent in het bezit van rijbewijs C (CE is een pré) met geldige code 95
 • Je bent in het bezit van een digitale bestuurderskaart
 • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat
 • Enige ervaring met containertransport is een pré
Arbeidsvoorwaarden
 • Salaris, vergoedingen en toeslagen conform TLN cao
 • Loonschaal D5, op termijn bij goed functioneren beloning loonschaal D6
 • Je neemt automatisch deel aan het 24/7 kledingpakket spaarprogramma


Bedrijfsomschrijving

Het is onze drive om werknemers en werkgevers in de transport en logistieke wereld bij elkaar te brengen. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. 24/7 drive is hét uitzendbureau voor chauffeurs. We zijn gespecialiseerd in de werving, selectie en uitzending van vakkundige vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C(E). Via ons vind je altijd de vrachtwagen én werkgever die bij jou past. Ook bieden we opleidingstrajecten aan voor de vrachtwagenchauffeurs van morgen en verzorgen we het verplichte nascholingstraject volgens de richtlijnen van Code 95. Door ons grote aanbod aan vacatures heb je meer keuze en kun je kiezen voor een baan én opdrachtgever die ook echt bij jou passen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in