Docent Applicatie Ontwikkeling - Breda

Breda

Matchpartner b.v.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor een MBO school in de regio Breda is Matchpartner op zoek naar een tweetal docenten Applicatie Ontwikkeling. Als docent Applicatie Ontwikkeling binnen het domein technologie en techniek heb je affiniteit met de jonge MBO doelgroep en ben je gedreven deze op te leiden tot zelfstandige vakmensen. De vacature is ontstaan wegens groei van het aantal leerlingen. Dit komt goed uit, want het aantal banen in de ICT groeit en de technologie ontwikkelt zich sneller dan de meeste mensen kunnen bijhouden.

Wij zoeken iemand die de balans weet te vinden tussen ruime ervaring en brede kennis van programmeren anderzijds een wens heeft om dit als docent over te brengen. Je gaat de studenten leren programmeren. Je leert ze door middel van theorie, maar vooral ook veel door praktijklessen. Je zult veel projecten met studenten uitvoeren. Daarnaast werk je graag met de MBO doelgroep.

lees meer

Gestelde eisen

Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau. Daarnaast is een lesbevoegdheid een dikke pré. Mocht je geen lesbevoegdheid hebben, geen punt. Je krijgt de mogelijkheid om dit middels een incompany traject te halen. Inhoudelijk is het wel gewenst dat je ruime ervaring hebt met programmeren (C#,Python, PHP, HTML, JavaScript, Java, SQL. Laravel en diverse andere frameworks) en daarnaast de Engelse taal beheerst.

Qua persoonlijkheid zoeken wij iemand die kneedbaar en vormbaar is, gedreven om te leren en enthousiast om kennis en kunde over te dragen. Daarbij zijn didactische vaardigheden mooi meer genomen, maar geen vereiste. Zeer goede communicatieve vaardigheden en kunnen werken met de jonge MBO doelgroep is echter wel een vereiste.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.218 p/m
Extra informatie

De vacature geeft uitzicht op een vast fulltime dienstverband voor 0,8-1,0 fte. Salariëring conform CAO Onderwijs bij LB maximaal €4218 en LC €4779. Daarnaast bieden we een eindejaarsuitkering 8,33% van het jaarsalaris, mogelijkheid tot uitruil arbeidsvoorwaarden, bijdrage in de ziektekostenverzekering, goede pensioenopbouw bij het ABP en loopbaan lang ontwikkelen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Matchpartner is landelijk actief als specialist in werving & selectie en detachering binnen de branches:

- Zorg & welzijn
- Gemeente
- Arbo & verzuim
- Onderwijs.

Onze consultants hebben vaak een achtergrond in het vakgebied waarin ze actief zijn, zo weten ze precies wat er speelt in het werkveld.

Bij Matchpartner sta jij als werkzoekende centraal. Wat zijn je wensen? Waar kom je vandaan? Waar zitten de mogelijkheden? Zo zorgen we ervoor dat jij op een passende plek terecht komt en met een goed gevoel begint aan een nieuwe baan.

Onze kernwaarden zijn: snelheid, deskundigheid, flexibiliteit. Hierin geldt bij ons: "afspraak is afspraak".

lees meer

Contactpersoon Irene Kammers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Docent in Breda