Ontwerpmanager - Breda

Breda

ELLBRU
 • ELLBRU167 vacatures
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • Fulltime
 • Laptop, Opleidingsbudget, Telefoon v/d zaak
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Heb jij ervaring met het coördineren van grote utiliteitsprojecten van A tot Z? Én weet jij binnen dit project diverse belangen in kaart te brengen en dit tot een succesvol resultaat te leiden? Lees dan snel verder!


Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot architectenbureau die aan een grote verscheidenheid van projecten heeft gewerkt. Het bureau kent een sterke samenwerking (in BIM) tussen aannemer, constructeur en leverancier. Hierdoor kan er in een vroeg stadium van het ontwerp, naast architectonische uitgangspunten, rekening gehouden worden met de technische en financiële realisatie van het ontwerp.


Functieomschrijving

Als ontwerpmanager ben je verantwoordelijk voor projecten vanaf schetsontwerp tot bouwuitvoering in de voornamelijk utiliteitsbouw. Je draagt zorg voor de uitwerking van het project en onderhoud zowel in- als extern de contacten en communicatie. Je dient ervaring te hebben met Revit. Daarnaast verwachten wij een up to date kennis van bouwregelgeving en vergunningen. Naast het coördineren werk je zelf ook actief mee aan de verschillende projecten (modelleerwerk). Wij zoeken letterlijk een duizendpoot, iemand met kennis van zaken, maar ook met gevoel voor architectuur.


Functie-eisen
 • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring;
 • Afgeronde HBO/TU opleiding richting bouwkunde;
 • Goede kennis van Revit (in alle fases);
 • Goede kennis van de wet- en regelgeving;
 • Jij bent ambitieus, toont initiatief en hebt een hands-on mentaliteit;
 • Schriftelijk en mondeling communicatief vaardig;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Ons aanbod

Voor deze baan krijg je een uitstekend salaris, afhankelijk van je ervaring en verantwoordelijkheden. Er is een persoonlijk opleidingsbudget beschikbaar wat je in overleg kunt besteden.  Daarnaast krijg je een auto,  laptop en telefoon van de zaak en zal je maar lieft 320 vakantieuren beschikbaar hebben. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.500 - € 4.800 p/m
Bedrijfsomschrijving Projectmanagement, detachering & recruitment in de bouw- en vastgoedsector

Bij bouw- en vastgoedprocessen draait alles om mensen. Om hun kennis, hun mentaliteit. Dát goed geregeld hebben maakt het verschil, bij ieder project en in elke organisatie. Dat is wat ELLBRU biedt: specialisten op het gebied van bouwkunde, architectuur, civiele techniek en installatietechniek. Thuis in ontwerp, BIM, technische voorbereiding (UTA), projectbeheersing, engineering, beheer en onderhoud.

Wat ons kenmerkt
We zijn eager to engineer. Dat betekent dat we gedreven zijn om samen te werken. Er zin in hebben. We gaan tot het uiterste voor onze opdrachtgevers en professionals. Dat is voor ons vanzelfsprekend. We doen dit middels geïnspireerd teamwork en ‘a smile'.

Onze cultuur? Informeel. Veel tegen elkaar kunnen zeggen. Ondernemerschap stimuleren. Persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Vrijheid en zelfstandigheid koesteren. Dát is ELLBRU!

lees meer

Contactpersoon Boudewijn Moes
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Manager in Breda