Junior Recruiter - Breda

Breda

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Junior Recruiter gezocht! Ben jij de doorpakker met lef die we zoeken?

Structurele resultaten boeken met een jong team. Een oog voor talent. Meegenieten van onvergetelijke (buitenlandse) tripjes. Vrienden voor het leven maken en uitstekend verdienen. Keiharde ontwikkeling doormaken met mooie promotiekansen. Maak zo snel mogelijk kennis met The Sales Company in Eindhoven!

The Sales Company opereert met haar vestigingen door heel Nederland. Wij zoeken een Junior Recruiter met een positieve uitstraling die het vermogen heeft scholieren en studenten in beweging te krijgen! Natuurlijk geef jij hierbij zelf het goede voorbeeld. Jouw grote doel is om zoveel mogelijk geschikte salestalenten te vinden om bij The Sales Company in Eindhoven te mogen werken. Je ondersteunt hierbij de Recruitment Manager.

The Sales Company is een face-to-face marketingbureau dat voor de mooiste doelen langs de deur gaat of hiervoor op straat werft. Jouw focus ligt bij het recruiten. Hoe zorg JIJ ervoor dat vestiging Eindhoven de grootste van Nederland wordt?! Wij zijn heel benieuwd naar jouw plannen, samen met je Recruitment Manager gaan jullie hoge ogen gooien: iedere scholier of student naar The Sales Company in Eindhoven krijgen!

JIJ voelt je helemaal thuis in het volgende:
 
 • Zelfstandig opereren, uit je comfortzone stappen en uitstekende sociale skills;
 • Studenten en scholieren in beweging krijgen dankzij jouw enthousiasme en gerichte plannen;
 • Je hebt meerdere kantoordagen per week waarbij je actief nieuwe collega's werft die op zoek zijn naar een flexibele bijbaan. Jij maakt een recruitment planning van je team en gaat naar hogescholen, universiteiten en evenementen om iedereen te enthousiasmeren bij ons te komen werken;
 • DOORGROEIMOGELIJKHEDEN. Dit zal je vaker lezen. Toch kan je bij The Sales Company bizar snel doorgroeien. Wij willen jou blijven uitdagen en hierom kan je dus binnen een kort tijdsbestek uitgroeien tot recruitment manager. Niet verkeerd, toch?
Ons aanbod aan JOU:
 
 • Werken met jonge en ambitieuze mensen die met elkaar stappen durven te zetten. Wij zijn trots op The Sales Company en kunnen niet wachten om samen met jou dezelfde passie te delen;
 • Jouw uren? Die kan je flexibel indelen! Uitstekend te combineren met studeren en ondernemen;
 • Je verdient uitstekend. Je krijgt van ons een startsalaris dat je kan aanvullen met heerlijke bonussen. Hard work pays off!
 • Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Samen zorgen we ervoor dat jij naar die promoties toe gaat werken;
 • Gecertificeerde trainers en begeleiders zorgen ervoor dat jij het maximale uit jezelf haalt en nog beter wordt in je vak.
 • Wij zijn zo bescheiden om te zeggen: ons team is heel gezellig! Dankzij alle borrels, teamuitjes en weekendjes weg weten we zeker dat je vrienden voor het leven maakt

lees meer

Gestelde eisen Wat wij minimaal verwachten:
 
 • Power en doorzettingsvermogen om The Sales Company nog GROTER te maken
 • IJzersterke communicatieve vaardigheden
 • Minimaal 3 dagen beschikbaar
Ben jij de recruitment tijger die onze vestigingen kei-en keihard laat GROEIEN?! Maak jij je collega's helemaal gek zodat ze voor JOU door het vuur willen gaan? Reageer dan snel!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wij zijn een face-to-face marketingbedrijf gevestigd in Breda. Wij geven sales trainingen en workshops aan studenten, waarna we ze langs de deuren sturen voor commerciële/goede doelen.
Contactpersoon Jordy Severein
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures HR Manager in Breda