Vacature Parttime GZ Psycholoog - Breda

Breda

WD People
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Richt jij je als GZ Psycholoog liever niet op één specifieke doelgroep, maar krijg je juist energie van het ondersteunen van meerdere doelgroepen?

Als GZ Psycholoog ga je op parttime basis aan de slag bij een bijzonder instituut in regio Breda, dat auto- en allochtone kinderen en (jong-)volwassenen met uiteenlopende problematieken inzichten en handvatten geeft. Je helpt hen weer grip te krijgen op het leven en bijbehorende keuzes en helpt de voor hen juiste route hiertoe te ontdekken, uit te stippelen en te bewandelen.

Als GZ Psycholoog houd je je bezig met de behandeling vanaf intake tot uitvoering van neuropsychologisch onderzoek en daaruit voortvloeiend advies. Ook ben je nauw betrokken bij de behandeling van cliënten door basispsychologen. Vind je het naast je werk als GZ Psycholoog het belangrijk om kennis te delen en zo elkaar nóg beter te maken in het vak? Welkom! Je wordt van harte uitgenodigd deel te nemen aan kennissessies en multidisciplinaire overlegvormen. Daarbij krijg je de kans samen met je team nieuw aangenomen psychologen te begeleiden en eventueel verder op te leiden.

lees meer

Gestelde eisen

Benieuwd naar jouw mogelijkheden als GZ Psycholoog voor deze parttime baan in regio Breda?

Wij zijn op zoek naar een persoon, die beschikt over:

  • Zeer goede contactuele eigenschappen;
  • Een afgeronde WO opleiding tot GZ Psycholoog;
  • Enkele jaren relevante werkervaring zijn mooi meegenomen;
  • (Goede) kennis van o.a. schematherapie, EMDR en neuropsychologie.

Heb jij het enthousiasme en de interesse om deel te nemen aan kennissessies en schroom je jezelf niet om verbeteringsvoorstellen te opperen? Dan ben jíj de GZ Psycholoog die wij zoeken! Solliciteer nu op deze mooie parttime baan in regio Breda!

Voor meer vacatures in Brabant ga je naar: https://www.wdpeople.nl/alle-vacatures/provincie/noord-brabant/. WD People streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.  

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 5.500 p/m
Extra informatie

Het pand is gevestigd in regio Breda, is goed te bereiken met zowel de auto als het OV en beschikt over voldoende, gratis parkeergelegenheid. De ruimtes zijn groot, open en modern ingericht. Daarnaast is alles gelijkvloers.

Als GZ Psycholoog werk je op werkdagen en reguliere werktijden (kantooruren) en kun je rekenen op arbeidsvoorwaarden en salariëring conform CAO-GGZ. Denk aan een salaris tussen € 3.500 en € 5.500; afhankelijk van opleiding(en) en meegebrachte ervaring. Het betreft een vast dienstverband voor 3 à 4 werkdagen per week, waarbij de uren (24 tot 32) in onderling overleg worden afgestemd.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever uit regio Breda biedt geestelijke gezondheidszorg aan auto- en allochtone kinderen en (jong-)volwassenen, met uiteenlopende problematieken. Het centrum bestaat reeds ruim 50 jaar en werkt nauw samen met meerdere (para-)medische instituten. Er is sprake van een intensieve samenwerking en multidisciplinaire aanpak.

Het team bestaat uit gespecialiseerde neuropsychologen en biedt de beste didactische behandelingen. De psychologische onderzoeken worden verricht door ervaren en erkende psychologen, die allen werken volgens de richtlijnen van het NIP en onder supervisie van BIG geregistreerde GZ Psychologen en Klinisch Neuropsychologen staan.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures GZ-psycholoog in Breda