Vacature ANIOS GRZ - Breda

Breda

BKV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Start jij als basisarts zo snel mogelijk in de geriatrische revalidatiezorg? Jouw werkervaring als ANIOS komt hier goed van pas.


Jouw nieuwe baan

Met de cliënten maak jij kennis en je stelt een behandelplaan op. Daarnaast voer jij de revalidatiebegeleiding uit en behandel jij eventueel zelf.

Dit is een zelfstandige functie in een multidisciplinair team. Er is altijd een specialist ouderengeneeskunde in de achterwacht voor jou beschikbaar. Ook overdag!


Jouw nieuwe werkplek

Je gaat aan de slag op een GRZ afdeling in Zevenbergen en eventueel Breda. Op deze afdeling(en) zijn ongeveer 25 bedden beschikbaar voor ouderen met co-morbiditeit en een complex ziektebeeld.


Wat breng je mee?

Fijn dat jij die BIG-geregistreerde basisarts bent die per direct beschikbaar is. Een harde eis is wel dat jij ervaring hebt als ANIOS en dat je sterk bent in een multidisciplinaire samenwerking.


Arbeidsvoorwaarden

Zo snel mogelijk start jij voor de duur van drie maanden. Je werkt 24 uur in de week op uitzend- of detacheringsbasis via BKV. Bij voorkeur draai jij diensten maar dit is bespreekbaar.

Jouw salaris is conform de cao vvt, FWG 65. Dit betekent een minimaal salaris van 3.388 euro en maximaal 5.103 euro per maand. Precieze inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Wil jij meer inhoudelijke informatie over deze tijdelijk vacature? Neem dan contact op Consultant Healthcare Petra Witteveen via + 31 888 – 22 55 88. Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: + 31 6 – 41 03 53 31 of per mail via [email protected]


Verdere informatie

Als professional ontwikkel je jezelf voortdurend. Je bent trots op je ervaringen en bekwaamheden en je wilt dit goed op orde hebben. Veilig, geregistreerd én gevalideerd, zodat jouw ontwikkeling als rode draad door je carrière loopt. 

Daarom krijg jij als je start op deze functie een persoonlijk Iprove account. Dé handige en digitale tool voor jouw professionele ontwikkeling mét aandacht voor ‘soft skills’.

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures. 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.388 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ANIOS in Breda