Vacature SPV - Breda

Breda

Maandag
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Over de functie

Voor een relatief nieuwe organisatie in de regio Eindhoven zal jij als SPV de behandelingen uitvoeren onder de verantwoordelijkheid van de regiebehandelaar. Het Therapeut behandelteam zal bestaan uit vijf therapeuten die afkomstig kunnen zijn van verschillende disciplines, zoals een basis-psycholoog, GZ-psycholoog of SPV. Als SPV zal je behandelingen uitvoeren voor mensen met depressie, angst- en paniekstoornissen, trauma PTSS en onverklaarbare lichamelijke klachten, zowel op locatie in Eindhoven als online. 


Functie eisen
  • Je bent gediplomeerd SPV;
  • Je hebt een geldige BIG-registratie;
  • Je hebt ruime ervaring in de S-GGZ;
  • Je bent per januari 2022 beschikbaar;
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.
Over het bedrijf

Wat bieden wij jou

  • Een salaris conform CAO GGZ, schaal en trede worden bepaald naar aanleiding van opleiding en werkervaring;
  • Onregelmatigheidstoeslagen (ORT);
  • Kilometervergoeding van €0,19 per km;
  • 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur per week);
  • Vakantiegeld en pensioen bouw je bij ons op.

Daarnaast krijg je één vast contactpersoon, dit ben ik, waar jij al jouw behoeften, wensen en ambities naar mag uitspreken!

Over het bedrijf

De organisatie waar je voor aan de slag zal gaan als SPV behandelt mensen met een depressie, angst- en paniekstoornissen, trauma, PTSS en onverklaarbare lichamelijke klachten. De organisatie in regio Eindhoven is nog in opbouw, maar heeft ook een instelling in het buitenland waar klinische behandelingen worden uitgevoerd. Vanuit Eindhoven ga je de diagnostiek en het nazorgtraject verzorgen voor cliënten die in behandeling zijn geweest bij de andere instelling in het buitenland. Daarnaast worden ambulante behandelingen ingezet voor cliënten die niet in aanmerking komen voor een klinische behandeling in het buitenland of voor cliënten die direct contact hebben opgenomen met de organisatie.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met mij op via 06 82 64 79 56!


Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Mensen die groen bloed door hun aderen hebben stromen. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
Vacatures Breda
Vergelijkbare Vacatures in Breda