Vacature Basisarts (ANIOS) parttime - Breda

Breda

WD People
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Heb jij een Master in Geneeskunde en een BIG-registratie als Basisarts en werkzaam in bijvoorbeeld een ziekenhuis? Wil je graag reguliere werktijden en een goede balans tussen werk en privé? Dan is de overstap naar het bedrijfsleven misschien iets voor jou!

Voor een middelgrote arbodienst in Breda ben ik op zoek naar een basisarts die zich graag verder wil ontwikkelen tot Bedrijfsarts. In deze functie ga je onder supervisie van een bedrijfsarts aan de slag en volg je ondertussen de opleiding tot bedrijfsarts. Wat maakt deze functie zo leuk?

  • Je kunt écht de tijd nemen voor je patiënten en bent een coach, adviseur én arts in 1;
  • Je speelt een belangrijke rol in een multidisciplinair team, wat bestaat uit een psycholoog, maatschappelijk werker en arbeidsdeskundige;
  • Je bent het aanspreekpunt voor een eigen klantenportefeuille en helpt organisaties in het voorkomen van uitval van medewerkers.

lees meer

Gestelde eisen

Ben jij iemand met een ondernemende instelling, hou je van een dynamische werkomgeving, ben je communicatief sterk én een teamspeler? Dan komen we graag met je in contact. Daarnaast beschik je over:

  • Een Master in Geneeskunde;
  • Een BIG-registratie.

WD People streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.600 - € 4.500 p/m
Extra informatie
  • Het salaris ligt tussen de € 3.600,- en € 4.500,- op basis van 36 uur;
  • Je ontvangt een volledig betaalde opleiding tot Bedrijfsarts;
  • Er zijn flexibele werktijden;
  • Een auto van de zaak of reiskosten vergoeding voor zakelijke kilometers.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze arbodienst is een middelgrote speler waar in totaal 30 mensen werken in verschillende disciplines. Ze werken in een taakdelegatie en doordat er korte lijnen zijn kan er snel en makkelijk geschakeld worden. De klantenportefeuille bestaat uit kleine tot middelgrote ondernemingen met een aantal grote klanten, heel divers dus. De sfeer op kantoor wordt door collega’s omschreven als informeel, professioneel en er is veel ruimte voor eigen inbreng.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Basisarts in Breda