Vacature Planner - Breda

Breda

Raaak personeel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen

Is jouw dag pas geslaagd als jij je overal mee hebt kunnen bemoeien? Ga aan de slag in deze uitdagende combi functie als Planner, Magazijnbeheerder en Relatiebeheerder met ontzettend veel mogelijkheden! Deze baan in de Techniek is te vinden in Breda met een salaris tot €3000,- bruto per maand.

Jij bent als Planner onmisbaar voor deze organisatie. Je zorgt voor een efficiënte planning voor de Monteurs, neemt de telefoon aan voor klanten, bent oplossingsgericht en hebt een goede technische kennis. Hiernaast ben jij als Planner ook verantwoordelijk voor het magazijn wat gevestigd zit aan het kantoorgebouw. Hierin halen en brengen de Monteurs dagelijks hun materialen op die benodigd zijn voor hun project. Jij draagt daarbij als Magazijnbeheerder zorg over de orde en netheid van het magazijn.

Jouw nieuwe baan is bij een wereldwijde toonaangevende producent van systemen in de luchtafzuiging. Ondanks dat jij Planner bent voor deze internationale organisatie, voelt het aan als familie. Je werkt namelijk nauw samen met jouw collega's op kantoor en hebt dagelijks contact met de Monteurs, klanten en leveranciers. Jouw werktijden zijn flexibel in te delen tussen 08:30 en 17:30 uur.

Is deze combi functie als Planner, Magazijn- en Relatiebeheerder op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan direct of stuur jouw CV en motivatie naar [email protected] of bel naar 076 303 6300.

lees meer

Gestelde eisen Wat breng je mee
  • Kennis en ervaring met Techniek
  • Minimaal MBO-niveau 4
  • Minimaal 1 jaar ervaring als Planner
Salarisinformatie Bruto € 3.000 p/m
Extra informatie Wat krijg je er voor terug
  • Salaris tot €3000,- bruto per maand
  • Zelfstandig en veelzijdige functie
  • 25 vakantiedagen
  • Reiskosten vergoeding
  • Uitzicht op vast dienstverband
Bedrijfsomschrijving Raaak Personeel helpt het MKB. Raaak levert snel flexkrachten voor tijdelijke ondersteuning & de beste nieuwe vaste medewerkers voor uw onderneming.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Magazijnmedewerker in Breda