Vacature HR Manager - Breda

Breda

Michael Page
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Je hebt ervaring met het ontwikkelen van HR beleid en geeft sturing aan de reguliere HR activiteiten op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel en verzuim- en casemanagement binnen Falck Nederland. Het succes van de organisatie is afhankelijk van de mensen die er werken en je bent dan ook medeverantwoordelijk voor de personeels-, leiderschaps- en organisatieontwikkeling. In deze rol participeer je in het Management Team en overleg je regelmatig samen met de Managing Director met de Ondernemingsraad. Je geeft leiding en werkt nauw samen met onze HR Assistant. Daarnaast geef je HR support aan collegae in Duitsland en sluit je aan bij internationale HR projecten.

lees meer

Gestelde eisen

Je bent een nuchter en pragmatisch ingesteld persoon met een relevante HBO achtergrond en aantoonbare passende werkervaring van zo'n 5 tot 7 jaar. Je vindt het leuk om flexibel te werken op verschillende locaties in Nederland en in voorkomende gevallen ook internationaal. Je vindt het uitdagend om nieuwe omgevingen te leren kennen en daarbij zelfstandig en pro-actief te werken. In jouw werkwijze gaan verantwoordelijkheidsgevoel, klantbelang en resultaat hand in hand met collegialiteit, integriteit en welzijn. Je geniet van het schakelen tussen operationele, tactische en strategische HR werkzaamheden. Uiteraard ben je de Engelse taal machtig.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.583 - € 5.417 p/m
Extra informatie

Falck biedt je een zelfstandige functie aan waar je jezelf verder in kunt ontwikkelen.

De rol kent een mooi salaris met verschillende secundaire voorwaarden. Je kunt in deze rol volledig vanuit huis werken mits je bereid bent regelmatig naar de verschillende vestigingen in Nederland te gaan.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Falck is onderdeel van een Deense multinational en is wereldwijd actief. Mensen staan centraal. Wij bieden meer dan 100 jaar ervaring in publieke en industriële brandbestrijding en bedienen industriële klanten in diverse sectoren met een hoog risico. In Nederland richt Falck zich voornamelijk op de Bedrijfsbrandweer. Wij zetten ons iedere dag met volle overgave in om de wereld een stukje veiliger te maken. Wereldwijd werken er 27.000 medewerkers bij Falck. In Nederland zijn dat er ongeveer 100 en in Duitsland ongeveer 115. Wij bieden een afwisselende functie in een professionele organisatie in een uiterst boeiende markt. Het salaris past bij de geleverde inspanningen. Dit geldt ook voor de secundaire arbeidsvoorwaarden

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures HR Manager in Breda