Vacature IT Support Medewerker - Breda

Breda

Raaak personeel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen

Wil jij lekker dichtbij huis werken en een van de meest verantwoordelijke functies bekleden in een bedrijf als IT-Support Medewerker? Je gaat aan de slag in een mooi modern open kantoor in Breda en verdient een salaris tot €3700 euro bruto per maand!

Het bedrijf waar jij gaat werken is een grote speler binnen de wereld van bedrijfskleding. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het bieden van bescherming. Hierbij moet je denken aan kleding die gedragen wordt in branches als bijv. de Bouw, Logistiek en Productie. Je werkt op maandag t/m donderdag van 08:30 tot 17:00 en op vrijdag van 08:30 tot 15:00 uur.

Jij als 1e lijns IT-Support Medewerker biedt samen met jouw collega's ondersteuning aan de sales afdeling. Tegelijkertijd ben jij continue bezig met het up-to-date houden van het data systeem. Jij voelt je als een vis in het water binnen het door hun gebruikte CRM systeem en bent bekend met programma's zoals Navision en M3. Binnen de organisatie is het belangrijk om pro-actief het managementteam te adviseren met de door jouw vastgestelde KPI rapportages, zodat zij hier tijdig op in kunnen spelen en op die manier gezamenlijk voor het beste resultaat te gaan.

Kun jij je helemaal vinden in het bovenstaande en ben jij Excellent in het werken met Excel? Stuur ons dan jouw CV op en solliciteer direct op de functie van IT-Support Medewerker!

Wil jij meer weten over deze vacature? Stuur jouw vraag naar [email protected] of neem telefonisch contact op via 076 303 6300 en stel jouw vragen aan Martijn of Arlinde.

lees meer

Gestelde eisen Wat breng je mee
  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 2 jaar ervaring als IT'er
  • Ervaring in het werken met Navision en M3
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.000 p/m
Extra informatie Wat krijg je er voor terug
  • Salaris tot €3700 euro bruto per maand o.b.v. ervaring
  • Veel diversiteit in projecten, maar ook veel vrijheid
  • Werken in een leuk team in een modern open kantoor ruimte
  • 25 vakantiedagen
  • Telefoon en laptop van de zaak
  • Bij goed functioneren kans op direct dienstverband

lees meer

Bedrijfsomschrijving Raaak Personeel helpt het MKB. Raaak levert snel flexkrachten voor tijdelijke ondersteuning & de beste nieuwe vaste medewerkers voor uw onderneming.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Support Medewerker in Breda