Allround Timmerman - Breda

Breda

Diff B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als allround Timmerman ga jij dagelijks op pad met jouw collega(‘s) om de mooiste timmerwerken af te leveren. Dit varieert van grotere projecten tot kleine onderhoudswerkzaamheden. Zo maak jij iedere week weer iets ander mee! Doordat de werkzaamheden zo divers zijn ben je verzekerd van een uitdagende baan. Dit doe je uiteraard samen met een informeel en gemotiveerd team.


Organisatie

Onze klant is een bouwbedrijf met meer dan 80 medewerkers en zij zijn gespecialiseerd in renovatiewerk. Met een goed gevulde magazijn zijn zij dagelijks bezig met het onderhouden, repareren en renoveren van alles rondom woningen. Het is een hechte organisatie die veel tijd en aandacht besteed aan hun werknemers. Overigens is het een erkend leerbedrijf die graag enthousiaste starters wegwijs maken in de bouwwereld en hen de fijne kneepjes van het vak leren.


Functie eisen
  • Jij bent in het bezit van een Rijbewijs B;
  • Jij hebt ervaring als Timmerman;
  • Jij gaat representatief, professioneel en oplossingsgericht te werk.
Aanbod
  • Een salaris van tussen de €2.200 en €2.900 afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Een gezellig en hecht team;
  • Een informele werksfeer;
  • Relevante opleidingsmogelijkheden;
  • Mogelijkheid op een vast dienstverband.

Als jij opzoek bent naar een baan waarin je voldoende wordt uitgedaagd en de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen, dan is dit de functie die je zoekt! Interesse of een vraag? Neem dan contact op met Kevin Deur via 06 193 690 61 of [email protected]

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.200 - € 2.900 p/m
Bedrijfsomschrijving Diff is een jonge uitzendorganisatie met een frisse kijk op de branche. Wij bemiddelen voornamelijk technische vakmensen naar hun droombaan. Met onze jarenlange ervaring en kennis in de techniek weten wij precies wat er speelt. De markt verandert en wij veranderen mee. Benieuwd naar onze werkwijze? Neem vandaag nog contact met ons op.

lees meer

Contactpersoon Kevin Deur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Timmerman in Breda