Schoonmaak Held | Parttime, weekend - Breda

Breda

Ingenhousz Institute B.V.
  • Ingenhousz Institute B.V.
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • Parttime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Over de functie

Start working the new school way! We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde schoonmaak samenwerker die bij ons aan de slag wil gaan (parttime, uren in overleg). Ervaring is een pré, maar wij leren je graag de kneepjes van het vak! Ben jij netjes, verantwoordelijk en geordend en steek je graag je handen uit de mouwen? En ben je een echte teamplayer? Dan zouden wij wel eens een ideale match kunnen zijn…


Over het bedrijf

Leven, proeven, leren, vieren, werken, voortaan is niets meer wat het geweest is. Ingenhousz doet dingen graag op een andere manier;The New School Way!Hiermee geven we een prachtig oud schoolgebouw in één keer talloze nieuwe functies. Zo beschikken wij over 70 luxe short-stay suites, een heerlijk restaurant en terras, een sfeervolle kapel voor alle particuliere en zakelijke bijeenkomsten en hebben we verschillende leslokalen die zijn omgetoverd om zakelijke bijeenkomsten te organiseren. Niet alleen voor Bredanaars, maar ook voor mensen van (ver) buiten Breda. Maak kennis met Ingenhousz!


Wat wij vragen

Als visitekaartje van Ingenhousz wil je altijd alle gasten heel erg gelukkig maken en ze een onvergetelijke ervaring bezorgen. Gastvrijheid is bij Ingenhousz het allerbelangrijkste. Daarnaast zoeken wij echte teamplayers die passen in ons gezellige en ambitieuze team “teamwork makes the dream work!”


Wat wij bieden

- Een ambitieus team
- Een marktconform salaris
- Goede arbeidsvoorwaarden
- Een prachtige werkplek in hartje Breda
- Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling
- Gezellige teamuitjes
- Ruimte voor het delen van ideeën en creativiteit


Solliciteren?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Wacht dan niet langer en reageer snel via: [email protected] T.a.v. Mandy Vink of via de knop 'solliciteren'.

lees meer

Contactpersoon Proost
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Breda