Productiemedewerker Logistiek - Breda

Breda

Logistic Force
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Draag jij graag je steentje bij aan een goed eindresultaat? Ben jij flexibel ingesteld en een echte teamspeler? Dan is deze vacature echt iets voor jou. Op dit moment zijn we voor een leuk bedrijf in Bredaop zoek naar een gedreven productiemedewerker Logistiek.


WAT GA JE DOEN?

Als logistiek medewerker ben jij een onmisbare schakel in het productieproces. Samen met collega’s werk jij nauwkeurig en draag jij je steentje bij aan een goed eindresultaat. Dit eindresultaat is niet altijd hetzelfde product, binnen een product heb je vaak wel 1 onderdeel dat jij voor je rekening neemt, zo weet je in ieder geval waar je aan toe bent! Verder houd jij je natuurlijk aan alle regeltjes, veiligheid voorop! Aan het eind van de dag heb je een voldaan gevoel, want hard werken dat wordt beloond.

Je zorgt dat alle onderdelen en componenten op het juiste tijdstip aanwezig zijn op de juiste locatie, daarnaast stel je machine in en zorg je dat alles op rolletjes verloopt!


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Een positieve houding, je hebt zin om te werken;
  • Je spreekt goed Nederlands, om de processen lekker door te laten lopen!
  • Je bent flexibel, soms is het rennen en vliegen, daarna kun je weer even op adem komen;
  • Een oog voor detail, je bent in staat foutloos én veilig jouw stukje van de puzzel te beheren: bring it on!
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Om te beginnen met een eerlijk salaris. Daarnaast hebben we wat leuke 'extraatjes' voor je zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering, maar echt! We love you! We geloven niet voor niets in 'krachtige mensen'. We investeren daarom ook in jouw toekomst, een aantal van jouw voorgangers heeft via onze eigen Academy extra certificaten behaald of bijvoorbeeld het groot rijbewijs. Als jij de ambitie hebt helpen wij je op weg! Ervaar zelf hoe werken ook kan en JOIN THE FORCE!

Zoeken we jou? Solliciteer dan snel!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Logistic Force is een full service HR-dienstverlener waar organisaties uit alle branches terecht kunnen voor diensten op het gebied van Uitzenden, Recruitment, Opleiden en Payroll.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Medewerker in Breda