+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bussum.
Laad meer vacatures

Technisch Specialist / Diagnose Technicus bij Bosch Car Service S. de Weerd in Bussum Bussum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bosch Car Service S. de Weerd

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Jij bent als Technisch Specialist / Diagnose Technicus bij Bosch Car Service S. de Weerd verantwoordelijk voor uitvoeren van onderhoudsbeurten, reparaties en eventueel APK-keuringen. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het stellen van diagnoses en het oplossen van storingen. Ook ondersteun jij jouw collega’s hiermee en help jij ze naar een hoger niveau. Een leuke, uitdagende en verantwoordelijke baan waarbij je naast jouw werk in de werkplaats, de kans krijgt om collega’s verder op te leiden en jouw kennis te delen!

Gevraagd

Vanzelfsprekend beschik je over een afgeronde opleiding tot Technisch Specialist / Diagnose Technicus en heb je recente sleutel ervaring. Ook ben je ervaren en bedreven in het stellen van diagnoses en het oplossen van storingen en bij voorkeur heb je een geldig APK-diploma. Aangezien je bij Bosch Car Service S. de Weerd aan alle merken en typen auto’s onderhoud en reparaties uit mag voeren, is het fijn als je al een universele achtergrond hebt. Verder heb je een flexibele en klantgerichte instelling en heb je eventueel ook ervaring in het directe contact met klanten. Tenslotte ben je vriendelijk, vakkundig en heb je oog voordetail en wil je werken in een klein, leuk en gezellig team in een zeer goed uitgeruste werkplaats!

Aanbod

Werken bij Bosch Car Service S. de Weerd in Bussum betekent dat je een goed salaris met eventueel een reiskostenvergoeding ontvangt. Daarnaast ga je aan de slag in een klein en leuk team en heb je in de goed uitgeruste werkplaats alle benodigde en up-to-date gereedschappen en apparatuur. Het team bij Bosch Car Service S. De Weerd is zeer collegiaal en er heerst een goede en gezellige werksfeer. Tenslotte krijg je alle mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen en uitgebreide doorgroeimogelijkheden via Bosch Car Service.
Afhankelijk van je kennis en ervaring ligt je salaris als technisch specialist personenwagens tussen €2500 en € - 3500. Natuurlijk wordt hierbij ook gelet op wat jij voor Bosch Car Service S. de Weerd kunt betekenen!

Bedrijfsomschrijving

Bosch Car Service S. de Weerd is gevestigd op het industrieterrein in Bussum. Naast een ruim opgezette showroom, hebben ze ook een zeer ruime en lichte werkplaats met 6 bruggen. Het team van Bosch Car Service S. de Weerd bestaat uit 3 medewerkers en Siebolt, de eigenaar, werkt zelf mee op de verkoop, receptie en indien nodig ook in de werkplaats. De sfeer is erg gemoedelijk zowel binnen het team als met de klanten (velen zijn al jaren klant).

Bij Bosch Car Service S. de Weerd kunnen de klanten terecht voor deskundig advies, vakkundig onderhoud en reparatiewerk. Omdat zij onderdeel zijn van Bosch Car Service behoudt de klant bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar de auto gekocht is. Zij werken volgens de voorschriften van de fabrikanten en met originele kwaliteitsonderdelen, waardoor de fabrieksgarantie geldig blijft. Ook zijn zij gespecialiseerd in elektrische auto’s.

De klanten kunnen niet alleen terecht voor onderhoud en reparaties aan hun auto, maar ook voor de aanschaf van een occasion of van een Qooder.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in