Schoonmaker - Cadzand

Cadzand

Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Het wordt drukker op de vakantieparken aan de kust in Zeeuws-Vlaanderen. Daarom zijn wij opzoek naar gemotiveerde schoonmakers! Ben jij de persoon die wij zoeken? Wil jij deze maanden geld verdienen? Ben jij flexibel inzetbaar? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
  • €11,15 zonder jeugdschalen
  • Werken aan de kust
  • 6 tot 12 uur in de week
wie ben jij

Ben jij:

  • Minimaal 18 jaar oud;
  • In bezit van eigen vervoer om in Cadzand te komen;
  • Een harde werker;
  • Nauwkeurig;
  • Beschikbaar op maandag en vrijdag;
wat ga je doen

Wij zoeken schoonmakers voor in Cadzand. Jij gaat vakantiewoningen schoonmaken met andere schoonmakers over heel het park. De tijden zijn vanaf 10:00 tot 15:00 wat kan uitlopen wanneer het druk is op het park. Hiervoor moet jij minimaal 18 jaar of ouder zijn. Als jij eigen vervoer hebt is dit een pluspunt, maar als dit niet het geval is kunnen wij altijd kijken of jij met iemand kan meerijden. Jij verdient €11,15 bruto per uur waar de reiskosten ook vergoed worden voor max €7,50 per dag.

waar ga je werken

Jij gaat aan de slag in het schitterende kustpark Noordzee Résidence Cadzand-Bad op het meest zuidwestelijke puntje van Nederland. Roompot Vakanties is een keten van vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje.

sollicitatie

Heb jij interesse in deze vacature? Reageer dan snel via de "solliciteren" button of schroom bij vragen/opmerkingen zeker niet om contact op te nemen met de contactpersoon onder de sollicitatieknop.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Cadzand Bekijk alle soortgelijke vacatures